Οι έμποροι της Αδριανούπολης ευχαριστούν τους Έλληνες που πηγαίνουν εκεί για ψώνια

Οι έμποροι της Αδριανούπολης ευχαριστούν τους Έλληνες που πηγαίνουν εκεί για ψώνια

Η επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών μετά από 5,5 μήνες παραμονής στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, επανέφερε σιγά-σιγά την παλαιότερη καθημερινότητα. Οι Έλληνες, κυρίως του βορείου Έβρου, ξανάρχισαν να πηγαίνουν για ψώνια-και όχι μόνο-στην γειτονική Αδριανούπολη.

Κι αυτό φυσικά έκανε χαρούμενους τους εμπόρους της πόλης, οι οποίοι στο διάστημα που κράτησε το άτυπο εμπάργκο, είχαν βάλει… μαύρες πλερέζες, αφού οι εισπράξεις τους είχαν πέσει κατακόρυφα. Κάποιοι έμπροοι της γειτονικής Αδριανούπολης, που δούλευαν πάρα πολύ με τους Έλληνες κυρίως ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακα, νοιώθουν λοιπόν ευχαριστημένοι από την καινούργια εξέλιξη και την ανάγκη να ευχαριστήσουν για τη νέα εξέλιξη.

Ένας από αυτούς, που αν κρίνουμε απ’ την προσωπική του σελίδα έχει αρκετούς Έλληνες φίλους όχι μόνο στο facebook αλλά και στην πραγματικότητα, πολλοί εκ των οποίων είναι και πελάτες στο μαγαζί του (kerem στα τούρκικα), έγραψε με greeklish τις ευχαριστίες του στους Έλληνες. Ανέβασε επίσης φωτογραφίες από την παρουσία τους ως πελάτες στο μαγαζί του. Εννοώντας περίπου: “Ευχαριστώ όλους τους πελάτες μου και όλη την Ελλάδα. Σας αγαπώ όλους”.

Oli ef haristo pelatismo ke oli ELADA??????SAGAPAO OLA.

Μάλιστα κάτω απ’ την δημοσίευση, αρκετοί Έλληνες του έκαναν like, δείχνοντας ότι τους άρεσε η συγκεκριμένη ανάρτηση.