Συνάντηση με Αυγενάκη: Θα γυρίσουν έτσι οι Περιφερειακοί με το Ν.Δ Travel ή σε… χίλια κομμάτια;

Συνάντηση με Αυγενάκη: Θα γυρίσουν έτσι οι Περιφερειακοί με το Ν.Δ Travel ή σε… χίλια κομμάτια;

Στην Αθήνα έχει φτάσει ήδη το λεωφορείο που μεταφέρει τους Αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη, για τη συνάντηση με τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη στις 5 το απόγευμα.

Μοναδικό θέμα της συνάντησης, είναι η επιλογή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αφού η απόφαση να δοθεί το χρίσμα στο νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο συγκεντρώνει αντιδράσεις. Στο Ν.Δ Travel μετέχουν και οι έντονα διαφωνούντες και όλα δείχνουν πως ο κ.Αυγενάκης αφού ακούσει τις απόψεις όλων, θα τους ξεκαθαρίσει ότι η επιλογή του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ο κ.Μέτιος και θα ζητήσει την στήριξη τους, θέτοντας θέμα κομματικής πειθαρχίας.

Οπότε, έχει ενδιαφέρον αν η φωτογραφική σύνθεση του Evros-news.gr θα γίνει πραγματικότητα το βράδυ, που το λεωφορείο το οποίο έχει νοικιαστεί για την μεταφορά των Περιφερειάων από την Κομοτηνή στην Αθήνα, μπάρει τον δρόμο της επιστροφής. Αν δηλαδή όλοι θα στηρίξουν τον Χρήστο Μέτιο ή το κόμμα στις εκλογές για την Περιφέρεια γίνει… χίλια κομμάτια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*