ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΤΩΡΑ: Χαμός στον κάθετο άξονα. Λαθρομετανάστες έκλεισαν τον δρόμο κοντά στην Καβύλη

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΤΩΡΑ: Χαμός στον κάθετο άξονα. Λαθρομετανάστες έκλεισαν τον δρόμο κοντά στην Καβύλη

Απίστευτες εικόνες για δεύτερη φορά τον τελευταίο καιρό στον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου στην περιοχή της Ορεστιάδας. Δεκάδες λαθρομετανάστες που πέρασαν τις προηγούμενες ώρες τον ποταμό Έβρο, έκλεισαν τον δρόμο στον κόμβο της Καβύλης και δεν αφήνουν κανέναν να περάσει.

Στο σημείο έχουν φτάσει αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι αγανακτισμένοι οδηγοί, ανάμεσα τους και στρατιωτικοί που πηγαίνουν στις μονάδες της περιοχής, αναγκάζονται να πηγαίνουν από τον παράδρομο, αφού οι λαθρομετανάστες έχουν καθίσει στο οδόστρωμα και οι αστυνομικοί απλά παρακολουθούν την κατάσταση

Να θυμίσουμε ότι πριν δυο περίπου εβδομάδες, αρχές Οκτώβρη, έγινε και πάλι τοι ίδιο νωρίς το πρωί στον κόμβο της Καβύλης στην Ορεστιάδα, όταν τότε 150 άτομα τα οποία είχαν περάσει παράνομα τα σύνορα απέκλεισαν την εθνική οδό, δημιουργώντας φράχτη με τα σώματά τους.

Το απίστευτο περιστατικό γι δεύτερη φορά σε τέτοια έκταση στον Έβρο, δείχνει ότι δυστυχώς η κατάσταση τείνει να γίνει καθεστώς.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ και το ΒΙΝΤΕΟ είναι από την προηγούμενη κατάληψη τους στο ίδιο περίπου σημείο αρχές Οκτώβρη.

Λαθρομετανάστες έκλεισαν τον κόμβο προς Καβυλη.Οι οδηγοί υποχρεούνται να κάνουν παράκαμψη πολλών χιλιομέτρων.Η αστυνομία ανήμπορη να επέμβει αφού δεν έχει πάρει εντολές εκ των άνωθεν.Μεσα στη χώρα μας μια χούφτα λαθρομετανάστες κάνουν ότι θέλουν. Με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση το να είσαι Έλληνας σε κάνει να αισθάνεσαι μειονεκτικά μέσα στην ίδια σου τη χώρα. ΥΓ όλοι αυτοί οι οδηγοί που σχημάτισαν ουρές χιλιομέτρων και έβριζαν, δεν είναι ούτε εθνικιστές, ούτε φασίστες.

Gepostet von Georgios Karras am Dienstag, 2. Oktober 2018