ΤΡΟΜΟΣ: Αδίστακτος ληστής απείλησε με μαχαίρι 68χρονη και την τραυμάτισε σε χωριό του Διδυμοτείχου

ΤΡΟΜΟΣ: Αδίστακτος ληστής απείλησε με μαχαίρι 68χρονη και την τραυμάτισε σε χωριό του Διδυμοτείχου

Πάει να ξεφύγει δυστυχώς η κατάσταση στον Έβρο, αφού νέα περιστατικό βίας σημειώθηκε χθες το πρωί σε χωριό του Διδυμοτείχου και συγκεκριμένα το Ασημένιο, όπου άγνωστος δράστης μπήκε σε σπίτι 68χρονοςη, την απείλησε με μαχαίρι, την χτύπησε τραυματίζοντας την και αφού έκλεψε χρήματα το έσκασε.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της στο Ασημένιο, αλλά σίγουρα το τεράστιο σοκ που υπέστη, δύσκολα θα το ξεπεράσει. Το συγκεκριμένο περιστατικό προκάλεσε όπως είναι φυσικό έντονη ανησυχία όχι μόνο στο συγκεκριμένο χωριό, αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή του Διδυμοτείχου και της Ορεστιάδας.

Η σιωπή της αστυνομίας για το φρικιαστικό φονικό, μεγαλώνει το φόβο στον Έβρο

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το : “Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, οι οποίος την 15-10-2018 το πρωί, σε χωριό του Έβρου, με την απειλή μαχαιριού και την άσκηση σωματικής βίας, εισήλθε στην οικία 68χρονης ημεδαπής, αφαίρεσε χρηματικό ποσό και ακολούθως διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Η 68χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου”.