Διάσταση απόψεων Γκαρά-Δέδογλου στον ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, για την υποψηφιότητα Κατσιμίγα ως Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ

Διάσταση απόψεων Γκαρά-Δέδογλου στον ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, για την υποψηφιότητα Κατσιμίγα ως Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ

Διάσταση απόψεων φαίνεται να υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ Έβρου για την υποψηφιότητα του Κώστα Κατσιμίγα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μεταξύ της βουλευτού Νατάσας Γκαρά και του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Σπύρο Δέδογλου.

Οι επόμενες εκλογές στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ όσον αφορά την επιλογή των υποψηφίων που θα στηρίξουν τα κόμματα, είναι τελικά…. επεισοδιακές. Την στιγμή που στη Ν. Δ υπάρχει αναβρασμός και αμφισβήτηση για την πιθανότητα να δοθεί το χρίσμα στον Χρήστο Μέτιο και μάλιστα χθες βράδυ υπήρξε και σχετικήγ σύσκεψη στην Αθήνα, προέκυψε θέμα και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αν και την προηγούμενη εβδομάδα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ υποστήριξαν ότι δόθηκε η στήριξη στον αρχιτέκτονα Κώστα Κατσιμίγα, η βουλευτής Νατάσα Γκαρά με δηλώσεις της στην ΕΡΑ, χαρακτήρισε «δημοσιογραφικές πληροφορίες και διαρροές» τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ως «κλειδωμένη» τη στήριξη της συγκεκριμένης υποψηφιότητας. «Δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση, δεν υπάρχουν “κλειδωμένα” ονόματα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Χθες βράδυ όμως ο Σπύρος Δέδογλου με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, παρουσίασε ως δεδομένο ότι ο κ.Κατσιμίγας είναι ο “εκλεκτός” του κυβερνητικού κόμματος.

Στα αξιοσημείωτα επίσης είναι και το γεγονός ότι ένας από αυτούς που έκαναν like στη συγκεκριμένη ανάρτηση, είναι και ο Πρόεδρος του ΚΑΠΕ Βασίλης Τσολακίδης, που φέρονταν ως ένας από τους πιθανούς υποψήφιους για την θέση του Περιφερειάρχη, όπως είχαμε αποκαλύψει στο Evros-news.gr εδώ και πολύ καιρό. Δεν ξέρω πάντως το συγκεκριμένο σχόλιο έγινε, επειδή χθες βράδυ το Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον πρώην δήμαρχο Καβάλας Κώστα Σιμιτζή και δεν πρόκειται να δώσει το χρίσμα στον Κώστα Κατσιμίγα, όπως ο ίδιος λέγεται ότι επιθυμούσε.

Όπως και να έχει η υπόθεση, σίγουρα είναι ενδιαφέρουσα αυτή η διάσταση απόψεων στον ΣΥΡΙΖΑ του νομού Έβρου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*