ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την ψήφο εμπιστοσύνης χθες στο Evros-news.gr. Μας… εκτοξεύσατε

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την ψήφο εμπιστοσύνης χθες στο Evros-news.gr. Μας… εκτοξεύσατε

Μια ημέρα γεμάτη από γεγονότα, εξελίξεις και ειδήσεις ήταν η χθεσινή και θέλουμε για πολλοστή φορά νας σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ από καρδιάς, γιατί δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης στο Evros-news.gr και μας… ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΤΕ.

Συγκεκριμένα, με βάση τα επίσημα στοιχεία της google analytics, ήταν μια απ’τις καλύτερες ημέρες τους τελευταίους μήνες, αφού 16.257 άτομα μας διαβάσατε και ξεπεράσαμε τις 50.000 Προβολές Σελίδας (50.825 συγκεκριμένα) την Τρίτη 16 Οκτωβρίου.

Η κατάληψη των λαθρομεταναστών στην Καβύλη, από την οποία εξασφαλίσαμε και δημοσιεύσαμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, το σοβαρό ατύχημα με το τρένο στο Ορμένιο που πάτησε λαθρομετανάστη, ο επικίνδυνος ληστής που μπήκε σε σπίτι στο χωριό Ασημένιο και αφού απείλησε με μαχαίρι τραυμάτισε ηλικιωμένη και η κρίσιμη σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ για την επιλογή του υποψήφιου Περιφερειάρχη, ήταν μερικά από τα θέματα που επιλέξατε να ενημερωθείτε από εμάς.

Για μια ακόμη φορά αναδείξατε το Evros-news.gr την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑ και εμείς σας ανταμείψαμε με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. Όπως το μανιφέστο των 19 εναντίον του Χρήστου Μέτιου (που το κατέκλεψαν ορισμένα σάιτ της Ροδόπης και ξέχασαν να αναφέρουν Πηγή, αλλά αυτά συμβαίνουν καμιά φορά), την επιλογή του Κώστα Σιμιτζή από το ΚΙΝ.ΑΛ για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ που σε μας την διαβάσατε πρώτοι και φυσικά την χιουμοριστική φωτογραφική σύνθεση με το Ν.Δ Travel.

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο αποφασιστικά, δυνατά, έγκαιρα να σας ενημερώνουμε. Χωρίς να μας πτοούν απειλές, εκφοβισμοί, πιέσεις, πονηρές “επιθέσεις φιλίας”, μηνύσεις, αγωγές και… ασφαλιστικά μέτρα.

Υ.Γ: Θυμάστε οι πρώτοι της μεγάλης μας παρέας μια… γροθιά στο ξεκίνημα μας και το σύνθημα ΕΝΩΜΕΝΑ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΣΑ ΞΕΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ;

Τις τελευταίες μέρες όλο και στριφογυρνάει στο μυαλό μου, να μην μένουν ανεκμετάλλευτα, αφού άλλωστε είναι κατοχυρωμένα και έτοιμα για Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, άλλα δύο… δάχτυλα του χεριού, μετά το Evros-news.gr που ήρθε, καθιερώθηκε και σαρώνει. 

Κώστας Πιτιακούδης