Μεταγραφή του συντοπίτη μας Ντέμη Νικολαίδη “ψήνει”ο Ιβάν Σαββίδης

Μεταγραφή του συντοπίτη μας Ντέμη Νικολαίδη “ψήνει”ο Ιβάν Σαββίδης

Μεταγραφική βόμβα με τον συντοπίτη μας  Ντέμη Νικολαίδη ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης και το θέμα αυτό κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στα ΜΜΕ.

Όχι, δεν πρόκειται να του αναθέσει πόστο στον ΠΑΟΚ ο Ελληνορώσος ιδιοκτήτης, αλλά θέλει τον πρώην επιθετικό και Πρόεδρο της ΑΕΚ για σχολιαστή  στο νέο κανάλι του OPEN (πρώην Ε), η πρεμιέρα του οποίου είναι προγραμματισμένη για τις 24 Οκτώβρη.

Μέχρι στιγμής πολλά είναι τα νέα ονόματα που θα προστεθούν στο κανάλι, με ένα από αυτά να είναι και αυτό του Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος θα συμμετέχει στο πάνελ της «Αθλητικής Κυριακής» του OPEN, ως σχολιαστής.

Στην έναρξη της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε σε αυτή τη συνεργασία λέγοντας: «Έχει λευκή επιταγή από το κανάλι του να κάνει ό,τι εκπομπή γουστάρει! Ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο κ. Σαββίδης του είπε ξεκάθαρα να κάνει ότι θέλει».

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο

Αν αυτό συμβεί, ο ίδιος θα πηγαίνει στη νέα του δουλειά μαζί με τη γυναίκα του Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει ήδη συμβόλαιο συνεργασίας με το Open και ετοιμάζει όχι μία, αλλά δύο εκπομπές. Η πρώτη που θα βγει on air θα συνδυάζει τη μαγειρική με τα ταξίδια και η τραγουδίστρια θα έχει στο πλευρό της τον σεφ Βαγγέλη Δρίσκα. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, πιθανότατα μετά τον Ιανουάριο, η Δέσποινα θ’ αναλάβει και την παρουσίαση του νέου «X-Factor».