Στην Καβάλα φτιάχνουν και παραδίδουν αθόρυβα γήπεδα τένις, ενώ στην Αλεξανδρούπολη ο Λαμπάκης οργανώνει… φιέστες

Στην Καβάλα φτιάχνουν και παραδίδουν αθόρυβα γήπεδα τένις, ενώ στην Αλεξανδρούπολη ο Λαμπάκης οργανώνει… φιέστες

Την στιγμή που ο δήμος Καβάλας προγραμμάτισε, υλοποίησε και παρέδωσε-εντελώς αθόρυβα-τρία ολοκαίνουργια γήπεδο τένις στους δημότες του, στην Αλεξανδρούπολη ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης και ένα… τσούρμο συνεργάτες του, οργάνωσαν… φιέστα για την παράδοση ενός και μόνο γηπέδου του ίδιου αθλήματος. 

Οι συγκρίσεις αναπόφευκτες, γιατί συνέπεσαν την ίδια ημέρα. Η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, με μια απλή ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του δήμου της πόλης στο facebook, ανακοίνωσε ότι είνα: ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ και απλά τόνισε: “Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες της κατασκευής τριών νέων γηπέδων τένις στην Καλαμίτσα, με την τοποθέτηση σύγχρονων ταπήτων και με την επίστρωση χαλαζιακής άμμου. Τα γήπεδα θα δοθούν προς χρήση τις επόμενες ημέρες”. Έτσι απλά, ταπεινά και κυρίως ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.

Την ίδια στιγμή, ο κ.Λαμπάκης κάλεσε κανάλια, ραδιόφωνα και σάιτ, ώστε παρουσία δημοσιογράφων και των Αντιδημάρχων Αθλητισμού Γιάννη Βαταμίδη, Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Κουκουράβα και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Γκοτσίδη (ο Γκοτσίδης πάει με… όλα), παρουσίασαν το… ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ολοκλήρωσης ενός γηπέδου τένις δίπλα στα υπάρχοντα της πόλης.

Μάλιστα ο δήμαρχος είδε μικρόφωνα μπροστά του, πήρε και πάλι… φόρα και άρχισε τις αναλύσεις για το πόσο σπουδαίο έργο επιτελεί και άρχισε πάλι να λέει πως θα μεταφέρει στον Απαλό το στάδιο “Φώτης Κοσμάς” όσον αφορά τους αγώνες και όλα αυτά που επαναλβάνει χρόνια. Αλλά φυσικά ξεχνάει να τα υλοποιήσει.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης για όλες τις παρεμβάσεις που σχεδιάζονται από τη δημοτική αρχή και αφορούν στη δημιουργία νέων χώρων άθλησης και αναψυχής

Gepostet von Δήμος Αλεξανδρούπολης am Mittwoch, 17. Oktober 2018

Βρήκε φυσικά την ευκαιρία (όχι σιγά που θα την έχανε) και ο Γιώργος Κουκουράβας και άρχισε να λέει και πάλι για την κατεδάφιση του παλαιού Κολυμβητηρίου, τα γήπεδα τένις που θα δημιουργηθούν εκεί, συναγωνιζόμενος τον δήμαρχο του στις υπερβολές.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας για τις παρεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν στον χώρο του παλιού κολυμβητηρίου

Gepostet von Δήμος Αλεξανδρούπολης am Mittwoch, 17. Oktober 2018

Στο ίδιο μήκος κύματος δυστυχώς και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Βαταμίδης, που ως καθ ύλην αρμόδιος, άρχισε και αυτός να εκστομίζει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ. Όπως ότι “χάρη και στην πολύ μεγάλη προσπάθεια από τον δήμαρχο μας τον Βαγγέλη Λαμπάκη κατασκευάστηκε αυτό το γήπεδο τένις”. Κρίμα, γιατί τον θεωρούσαμε σοβαρό και μετρημένο, αλλά φαίνεται “κόλλησε” και αυτός, αφού όσο πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές (και μαθαίνονται και κάποιες δημοσκοπήσεις), όλη η παράταξη Λαμπάκη θα το… τερματίσει στις επικοινωνιακές-και όχι μόνο-υπερβολές.

Στο νέο γήπεδο τέννις 🎾🎾 που από σήμερα τίθεται στη διάθεση του κοινού 🙂

Gepostet von Δήμος Αλεξανδρούπολης am Mittwoch, 17. Oktober 2018

Δήμος, δήμαρχος και συνεργάτες του, δυστυχώς … χαμηλών προσδοκιών και απλής επικοινωνιακής διαχείρισης, που μόνο γέλια προκαλούν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*