Συνάντηση Κατσιμίγα-Μανωλιά, για τις υποψηφιότητες στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Συνάντηση Κατσιμίγα-Μανωλιά, για τις υποψηφιότητες στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ

 

Την στιγμή που οι εξελίξεις με τους υποψήφιους Περιφερειάρχες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι ραγδαίες, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ζυμώσεις, συναντήσεις και συζητήσεις που γίνονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, μετά την συνάντηση Χριστόδουλου Τοψίδη-Γιώργου Πεταλωτή που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Κομοτηνή, ακολούθησε πρόσφατα και μια δεύτερη ανάμεσα στον Κώστα Κατσιμίγα που είναι η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για την θέση του υποψήφιου περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, με την πρώην βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Χρύσα Μανωλιά. Αυτή μάλιστα πραγματοποιήθηκε μετά την απόφαση του Κινήματος Αλλαγής να επιλέξει ως υποψήφιο τον πρώην δήμαρχο Καβάλας Κώστα Σιμιτζή, όπως σας αποκάλυψε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ προχθές το Evros-news.gr.

Τί ακριβώς συζήτησαν Κατσιμίγας και Μανωλιά, που παλαιότερα ανήκαν στο ίδιο κόμμα (ο Κατσιμίγας δηλαδή ήταν ΠΑΣΟΚ), δεν καταφέραμε να πληροφορηθούμε. Να υπενθυμίσουμε απλά, ότι ο στενός συνεργάτης παλαιότερα του πρώην Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, θα ήθελε να έχει και την στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ στις προσχεθείς αυτιοικητικές εκλογές τον Μάιο του 2019, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικά. Κάποιοι μάλιστα θεωρούν εξ αιτίας αυτού του λόγου ότι η υποψηφιότητα του με το κυβερνών κόμμα θεωρείται ακόμα “ανοιχτή”.