Ήβη Αδάμου: “Η κόρη μου είναι ίδια ο μπαμπάς της ο Μιχάλης” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήβη Αδάμου: “Η κόρη μου είναι ίδια ο μπαμπάς της ο Μιχάλης” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ήβη Αδάμου τέσσερις μήνες αφότου έγινε μανούλα, μίλησε για το μωρό της με τον Αλεξανδρουπολίτη καταξιωμένο συνθέτη και τραγουδιστή Μιχάλη Κουϊνέλη (STAVENTO), αλλά και πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, νομίζω πιο καλά από ποτέ. Το μωράκι το έχω πάντα μαζί μου. Είναι τεσσάρων μηνών! Είναι ευτυχία. Ένα παιδί είναι ευτυχία και το βλέπω κι εγώ τώρα… Όταν βλέπεις το πλάσμα μπροστά σου να χαμογελά, λες “τώρα αυτό είναι δικό μου;”. Μέχρι να το συνειδητοποιήσεις θέλει χρόνο. Είναι καλό παιδάκι. Όλες οι μάνες τα ίδια λέμε… Είναι ίδια ο μπαμπάς της. Είχε δίκιο που το έλεγε! Δεν έκανα κάτι με τα κιλά. Όλοι με ρωτάνε. Η αλήθεια είναι ότι όταν βάζεις τα απαραίτητα κιλά στην εγκυμοσύνη, μετά δεν είναι τόσο δύσκολη διαδικασία να τα χάσεις», δήλωσε στην εκπομπή «Happy day».

Όσο για τις μετακινήσεις μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης, όπου έχουν αποφασίσει να μεγαλώσουν την κορούλα τους, η αγαπημένη τραγουδίστρια της νεολαίας είπε: “Τώρα είμαστε εδώ. Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο δύσκολο τώρα που είναι μικρή. Οπότε όποτε έχουμε δουλειά εδώ θα είμαστε, όποτε είμαστε ελεύθεροι θα είμαστε επάνω. Κάπως έτσι ρυθμίζετε σιγά σιγά. Θα το βρούμε.

Το μωράκι το έχουμε μαζί μας εδώ στην Αθήνα. Επειδή είναι αρκετός καιρός δεν μπορώ να το αφήσω στον παππού και την γιαγιά του”.