Έτοιμος ο Β.Λαμπάκης να ξαναεπιτεθεί άγρια, όπως πέρυσι στον Κ.Μητσοτάκη, για τα χρυσωρυχεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτοιμος ο Β.Λαμπάκης να ξαναεπιτεθεί άγρια, όπως πέρυσι στον Κ.Μητσοτάκη, για τα χρυσωρυχεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν τέσσερις ημέρες, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο εξωτερικό και με δηλώσεις του τάχθηκε υπέρ της επένδυσης των χρυσωρυχείων.

Μάλιστα δεσμεύθηκε ότι οι άδειες για τις Σκουριές στην καναδική εταιρεία «θα εκδοθούν μέσα στον πρώτο μήνα» από την αλλαγή κυβέρνησης.
Επειδή όμως στα τοπικά ΜΜΕ η δήλωση… πέρασε σχεδόν στο ντούκου και προφανώς γι’ αυτό δεν το πληροφορήθηκε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης,  το Evros-news.gr το αναδεικνύει. Είναι άλλωστε γνωστό πως δεν θέλει ούτε να ακούει για τα χρυσωρυχεία και την καναδέζικη εταιρεία.

Κι εμείς, αν και του κάνουμε σκληρή κριτική, από την πρώτη στιγμή που βγήκαμε στον στον “αέρα” του διαδικτύου ταχθήκαμε σε αυτό το θέμα στο πλευρό του δημάρχου. Σας θυμίζουμε το banner που είχαμε στην πρώτη μας σελίδα επι μήνες.

Είμαστε λοιπόν σίγουροι, ότι ο Βαγγέλης Λαμπάκης είναι έτοιμος να επαναλάβει ΚΑΙ ΤΩΡΑ τις πολύ… άγριες και δυναμικές δηλώσεις που έκανε εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν έναν χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2017 στην ALFA Τηλεόραση και την δημοσιογράφο Κυριακή Μπασκάκη και να πάει… κόντρα στο κόμμα του. Διαψεύδοντας και τους κακεντρεχείς, που υποστηρίζουν πως έπαθε… αφωνία αν και γνωρίζει τις συγκεκριμένες δηλώσεις, επειδή θέλει να πάρει την στήριξη της Ν.Δ για τις δημοτικές εκλογές τον Μάιο του 2019.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης όμως δεν τα υπολογίζει αυτά. Κανέναν Μητσοτάκη και κανένα κόμμα στο οποίο ανήκει. Γι’ αυτό, μια και βγαίνει συχνά τις τελευταίες ημέρες στις κάμερες, είμαστε σίγουροι ότι θα τον ξανακούσουμε να λέει ότι θα πάρει ένα σπαθί 100 μέτρα και θα κόψει χέρια και πόδια στον Πρόεδρο της Ν.Δ που κάνει τέτοιες δηλώσεις υπέρ των επενδύσεων χρυσού: “Μην τολμήσει καμιά Νέα Δημοκρατία, μην τολμήσει κανείς Μητσοτάκης, είτε με απεσταλμένο του, είτε ο ίδιος όπως δήλωσε, να ‘ρθει και να βάλει χέρι στον τόπο μου, θα με έχει απέναντι του με ένα σπαθί εκατό μέτρα και θα του κόψω χέρια και πόδια. Κανείς, μα κανείς.

Στο σημείο αυτό λοιπόν, είμαι ενάντια στον κομματικό μου χώρο. Θα σουβλίσω οποιονδήποτε τολμήσει, να φέρει το κυάνιο στην πόλη μου. Στην περιοχή της Θράκης. Τέλος. Με σπαθιά 200 και 500 μέτρων. Όσα μέτρα χρειάζεται, για να χτυπήσω το τέρας το οποίο θα ‘ρθει να καταστρέψει τον τόπο μου.