Η Ορεστιαδίτισσα ηθοποιός Φωτεινή Τσακίρη μίλησε για την τηλεοπτική… Επιστροφή και την επεισοδιακή γέννηση της κόρης της

Η Ορεστιαδίτισσα ηθοποιός Φωτεινή Τσακίρη μίλησε για την τηλεοπτική… Επιστροφή και την επεισοδιακή γέννηση της κόρης της

Την γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τους κωμικούς της ρόλους σε κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές όπως οι “50-50”, “Με τα Παντελόνια κάτω”, “Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια” και “Λίτσα.com”. Η Εβρίτισσα ηθοποιός Φωτεινή Τσακίρη, που κατάγεται απ’ την Ορεστιάδα, μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, κάνει την δική της… Επιστροφή!

Η γλυκιά ηθοποιός που εμφανίζεται στο νέο σήριαλ του ΑΝΤ1, μοιράστηκε με το youweekly.gr τα συναισθήματα που ένιωσε όταν κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της την κορούλα της η οποία σήμερα είναι 7 χρονών και αναφέρθηκε και στην δύσκολη στιγμή της γέννας, τότε που της κόπηκε η ανάσα από τον φόβο!

Η συμπατριώτισσα μας π[ολύ καλή ηθοποιός, κατάγεται από την Ορεστιάδα και συγκεκριμένα την Σαγήνη, αν και γεννήθηκε στη Γερμανία όπου πήγαν μετανάστες οι γονείς της. Θυμάται πάντως με νοσταλγία τα παιδικά της χρόνια στην Ορεστιάδα, τα παιχνίδια με τα άλλα παιδιά της ηλικίας της και όποτε το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις βρίσκεται στον Έβρο και την ιδιαίτερη πατρίδα της. Εδώ άλλωστε έχει πολλούς συγγενείς και φίλους.

Όταν ήρθε το παιδί ήσασταν έτοιμοι να γίνετε γονείς;

Πάθαμε έναν πανικό, αλλά ήταν μικρός. Και οι δύο ήμασταν έτοιμοι, το θέλαμε, δεν προέκυψε. Αλλά όταν συμβαίνει είναι ένα γεγονός το οποίο σε ξεπερνάει. Αλλάζουν όλα τα δεδομένα, όλες οι προτεραιότητες, όλη η ζωή σου. Όσο κι αν είσαι έτοιμος θεωρητικά, πρακτικά είναι τελείως ένα άλλο κομμάτι.

Είχες μία δύσκολη γέννα, απ’ ό,τι είχες πει…

Ναι, ήταν επεισοδιακή. Κάποια στιγμή το παιδί δεν έβγαινε, φλερτάραμε όλοι με την ιδέα να το πάρουμε με καισαρική, με το που βγήκε κρατήσαμε όλοι τις αναπνοές μας γιατί δεν ακούσαμε το κλάμα της ακαριαία, αλλά όλα εντάξει.

Όταν την κράτησες στην αγκαλιά σου πώς ήταν;

Άργησα να την κρατήσω αγκαλιά. Την πήρα τη δεύτερη ή την τρίτη μέρα, γιατί είχε ίκτερο και την έβαλαν σε θερμοκοιτίδα. Όταν την πρωτοαντίκρισα άρχισα να κλαίω. Η νοσοκόμα που ήταν δίπλα μου νόμιζε ότι έκλαιγα επειδή την έβλεπα στη θερμοκοιτίδα και προσπαθούσε να με παρηγορήσει, αλλά εγώ έκλαιγα από τη μεγάλη μου χαρά που την πρωτοαντίκρισα.

Πώς είσαι ως μητέρα;

Θέλω η κόρη μου να είναι ευτυχισμένη πάνω απ’ όλα. Δεν είμαι ιδιαίτερα αυστηρή, προσπαθώ να την προφυλάσσω από πράγματα. Δεν θέλω να τη στενοχωρώ και δεν αντέχω όταν βλέπω τα ματάκια της να συννεφιάζουν.

Δεύτερο παιδί θα έκανες;

Τώρα πια όχι, τα πράγματα είναι δύσκολα με ένα παιδί. Είμαι μία εργαζόμενη γυναίκα και δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να κρατήσει τα παιδιά.

Πηγή: youweekly.gr