Μυτιληνός: Η καθημερινότητα των πολιτών και η λύση των προβλημάτων τους η πρώτη μας προτεραιότητα

Μυτιληνός: Η καθημερινότητα των πολιτών και η λύση των προβλημάτων τους η πρώτη μας προτεραιότητα

Η καθημερινότητα των πολιτών και η βελτίωση της με επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, αποτελεί προτεραιότητα για τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Μυτιλινό.

Ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης,  τις τελευταίες ημέρες είναι ικανοποιημένος, αφού ένα έργο που ο ίδιος με την προηγούμενη ιδιότητα του χειρίστηκε και πέτυχε  χάρη σε δωρεά πολυεθνικής εταιρείας αναψυκτικών, την αύξηση δηλαδή της χωρητικότητας του υδροταμιευτήρα Αισύμης που θα εξασφαλίσει για πολλά χρόνια επάρκεια νερού στην πόλη, μίλησε στην ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Αφού ανακοίνωσε επίσημα ότι θα έχει στην παράταξη του ως υποψήφιο τον πρώην βουλευτή Μαρίνο Ουζουνίδη, στάθηκε ιδιαίτερα στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. “Στόχος μας ως δημοτική παράταξη και αυτό επισημαίνουμε συνέχεια, είναι να κάνουμε καλύτερη, ευκολότερη και με περισσότερη ποιότητα, την ζωή του κόσμου όχι μόνο στην Αλεξανδρούπολη, αλλά σε όλο τον δήμο μας’ Καλοί είναι οι προγραμματισμοί και τα μεγαλεπήβολα σχέδια, αλλά ο κόσμος θέλει να λύνεις τα προβλήματα που βρίσκει μπροστά του και πρέπει να ξεπεράσει¨, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Μυτιληνός.

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ