Σαμοθράκη: Επενδύσεις με επέκταση των αμπελώνων της ΜΕΛΜΑΡ κάνει ο Φώτης Μανούσης

Σαμοθράκη: Επενδύσεις με επέκταση των αμπελώνων της ΜΕΛΜΑΡ κάνει ο Φώτης Μανούσης

Νέες επενδύσεις στο νησί της Σαμοθράκης, με επέκταση των αμπελώνων της κορυφαίας εταιρείας παραγωγής κρασιών ΜΕΛΜΑΡ, κάνει ο Φώτης Μανούσης. 

Ο ιδιοκτήτης και της SAOS Ferries, μπορεί να αντιμετωπίζεται από την τοπική δημοτική αρχή περίπου ως “εχθρός” στο θέμα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, αφού οι αριστερές ιδεοληψίες του δημάρχου Θανάση Βίτσα και της παρέας του και ο “πόλεμος” που δέχεται τον ανάγκασαν να αποφασίσει την αποχώρηση του ΣΑΟΝΗΣΟΣ και του ΖΕΦΥΡΟΣ σε άλλες ακτοπλοϊκές διαδρομές (Ιόνιο Πέλαγος-Παξοί), αλλά τόσες δεκαετίες έχει “δεθεί” με το νησί και το αγαπάει πάρα πολύ.

Αποφάσισε λοιπόν να μεγαλώσει περισσότερο την εταιρεία ΜΕΛΜΑΡ, η οποία διαθέτει ένα από τα κορυφαία οινοποιεία της Ευρώπης, αυξάνοντας τον αμπελώνα της στην Σαμοθράκη. Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, ο κ.Μανούσης απηύθυνε πρόσκληση σε όσους διαθέτους εκτάσεις και είναι διατεθειμμένοι να τις πουλήσουν ή να τις νοικιάσουν μακροχρόνια, να επικοινωνήσουν μαζί του.

Συγκεκριμένα η πρόταση του αναφέρει:
Συνεχίζοντας την προσπάθεια της για συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων της η ΜΕΛΜΑΡ επεκτείνεται σε νέες εκτάσεις στο νησί για να τους μετατρέψει σε αμπελώνες με τοπικές ποικιλίες. Για τον λόγο αυτό ενδιαφέρεται για αγορά η μακροχρόνια μίσθωση αγρών.
Αν γνωρίζετε σχετικά, θα σας παρακαλούσαμε να μας βοηθήσετε υποδεικνύοντας μας εκτάσεις ωστε να εξεταστεί στην συνέχεια η καταλληλότητα τους
Μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα στο e-mail: fotismanousis@gmail.com”.

Την στιγμή λοιπόν που οι ιδεοληπτικοί αριστεροί της δημοτικής αρχής, κάνουν ότι μπορούν για να καταστρέψουν κάθε προσπάθεια ανάπτυξης και επενδύσεων στην πανέμορφη Σαμοθράκη, ο Φώτης Μανούσης δείχνει έμπρακτα ότι την στηρίζει, με συγκεκριμένες κινήσεις.