ΤΩΡΑ: Το χρίσμα και επίσημα στον Χρήστο Μέτιο μετά την συνάντηση με Κυριάκο Μητσοτάκη

ΤΩΡΑ: Το χρίσμα και επίσημα στον Χρήστο Μέτιο μετά την συνάντηση με Κυριάκο Μητσοτάκη

Υποψήφιος Περιφερειάρχης για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο Χρήστος Μέτιος, όπως έγραψε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το Evros-news.gr από χθες στην στήλη του ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ, μετά την συνάντηση που είχε πριν λίγη ώρα με τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Το χρίσμα εκτός του κ.Μέτιου, δόθηκε από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης  και στον βουλευτή Γιώργο Κασαπίδη για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενώ η φωτογραφία που βλέπετε είναι από την συνάντηση του νυν Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ με τον κ.Μητσοτάκη.

Σε λίγη ώρα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της Ν.Δ, ενώ όπως διέρρευσε από το Γραφείο Τύπου του κόμματος, με την επισημομοποίηση της υποψηφιότητας του Χρήστου Μέτιου και του βουλευτή Γιώργου Κασαπίδη στην Δυτική Μακεδονία, «κλείδωσαν» πλέον όλες οι υποψηφιότητες των υποψήφιων περιφερειαρχών της ΝΔ στη Βόρειο Ελλάδα, καθώς είναι ήδη γνωστό ότι στην Κεντρική Μακεδονία θα στηρίξει τον νυν Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον οποίο μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί την Παρασκευή στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη γιορτή του πολιούχου της πόλης Αγίου Δημητρίου.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε στους δύο υποψηφίους καλή δύναμη στον αγώνα τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα έχουν την αμέριστη στήριξή του, καθώς η ΝΔ αντιμετωπίζει τις περιφέρειες ως κεντρικό αναπτυξιακό μοχλό στο κυβερνητικό της πρόγραμμα για την ανάκαμψη της οικονομίας και την ανάταξη της χώρας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*