ÊïéíÞ óýóêåøç ôïõ Êõâåñíçôéêïý Óõìâïõëßïõ ÏéêïíïìéêÞò ÐïëéôéêÞò (ÊÕÓÏÉÐ) êáé ôïõ Êõâåñíçôéêïý Óõìâïõëßïõ ÊïéíùíéêÞò ÐïëéôéêÞò (ÊÕÓÊÏÉÐ) õðü ôçí ðñïåäñßá ôïõ ðñùèõðïõñãïý, ÁëÝîç Ôóßðñá óôï ÌÝãáñï Ìáîßìïõ, ôçí Ôñßôç 20 Ïêôùâñßïõ 2015. Áíôéêåßìåíï ôçò óýóêåøçò, ç áíáêåöáëáéïðïßçóç ôùí ôñáðåæþí êáèþò êáé ç ðñïþèçóç ôçò êõâåñíçôéêÞò ðïëéôéêÞò óôïí êïéíùíéêü ôïìÝá.
(EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Στην Αλεξανδρούπολη σήμερα ο Υφυπουργός Εργασίας Ανδρέας Πετρόπουλος για το ασφαλιστικό

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί σήμερα Τετάρτη ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος, λίγο πριν βρεθεί στην γειτονική Κομοτηνή προκειμένου να μιλήσει σε ειδική εκδήλωση.

Κατά την ολιγόωρη παραμονή του στην πρωτεύουσα του Έβρου, ο κ.Πετρόπουλος θα πραγματοποιήσει συναντήσεις στις 12 το μεσημέρι με θεσμικούς φορείς και εκπροσώπους στο Επιμελητήριο Έβρου, με θέμα κυρίως το ασφαλιστικό που είξαι της αρμοδιότητας του.

Ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων θα μεταβεί στη συνέχεια στην Κομοτηνή, προκειμένου να παραστεί  στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ανάλυση Βασικών Διατάξεων Ασφαλιστικής Νομοθεσίας» την οποία συνδιοργανώνουν το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας με Πρόεδρο τον πολύ δραστήριο Μενέλαο Μαλτέζο, σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Θράκης, το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης   με το Υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων και αλληλεγγύης, το απόγευμα της ίδιας μέρας.