Video: Αντιδράσεις από Στ.Γκατζίδη, Τ.Παπαδόπουλο στην επίθεση του δημάρχου Β.Μαυρίδη εναντίον μας

Video: Αντιδράσεις από Στ.Γκατζίδη, Τ.Παπαδόπουλο στην επίθεση του δημάρχου Β.Μαυρίδη εναντίον μας

Την αντίδραση των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης στον δήμο Ορεστιάδας, προκάλεσε η άγρια επίθεση που έκανε εναντίον του Evros-news.gr και προσωπικά του υπευθύνου του Κώστα Πιτιακούδη, ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης στην διάρκεια του προχθεσινού δημοτικού συμβουλίου.

Το γεγονός ότι ο κ.Μαυρίδης αναλώθηκε για περίπου 10′ με αναφορές εναντίον μας και προαναγγελία μηνύσεων για 17 περιπτώσεις, έκανε τον επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στο ξεκίνημα της παρέμβασης του, να τονίσει μεταξύ άλλων: “Δεν θα φέρνουμε κάθε φορά εδώ ένα θέμα που ένα blog ή ένα σάιτ ή μια εφημερίδα έγραψε κάτι άσχημο. Αν θίγει την υπόληψη σας κινηθείτε είτε νομικά, αλλά βγάλτε είτε ένα δελτίο τύπου, καταδικάστε τα και τα λοιπά. Όμως όχι να τρώμε όλο τον χρόνο μας με αυτά”.

Ακόμα και ο συνήθως ήρεμος και χαμηλών τόνων πρώην Αντιδήμαρχος Ορεστιάδας Τάσος Παπαδόπουλος, δημοτικός σύμβουλος τώρα με την δημοτική παράταξη του πρώην δημάρχου Δημήτρη Μουζά, δεν άντεξε με όσα άκουσε τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη να λέει και τόνισε και αυτός ξεκινώντας την παρέμβαση του: “Ο δήμαρχος αναφέρθηκε επί πολύ ώρα σε ένα θέμα προσωπικό που δεν αφορά το δημοτικό συμβούλιο.  Δόξα το Θεό, τέσσερα χρόνια πέρασε μέλι γάλα, δεν είχε μία αντιπολίτευση σκληρή. Στα τέσσερα χρόνια που είστε διοίκηση, ένας βρέθηκε να σας κάνει αντιπολίτευση. Αν μεθαύριο πέντε δημοσιογράφοι λένε κάτι για σας, θα απασχοληθεί το δημοτικό συμβούλιο με πέντε”;

Ως Evros-news.gr και ως Κώστας Πιτιακούδης θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε και τους δύο. Τόσο τον κ.Σταμάτη Γκατζίδη, στον οποίο όπως και ο ίδιος είπε έχουμε ασκήσει επίσης κριτική και μάλιστα έντονη για την στάση του αλλά και απόψεις που εκφράζει, αλλά και τον Τάσο Παπαδόπουλο, έναν άνθρωπο που η σημαντική προσφορά του στην Ορεστιάδα ως δημοτικός σύμβουλος αναγνωρίζεται απ’ όλους, για αυτή τους την παρέμβαση. Όχι επειδή πήραν το μέρος μας, άλλωστε δεν έκαναν κάτι τέτοιο, αλλά για την επισήμανση του αυτονόητου.