Στον εισαγγελέα οι δυο Εβρίτες αστυνομικοί. Νέα στοιχεία για τη συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών

Στον εισαγγελέα οι δυο Εβρίτες αστυνομικοί. Νέα στοιχεία για τη συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών

Στον Εισαγγελέα και τον ανακριτή Αλεξανδρούπολης οδηγήθηκαν σήμερα από συναδέρφους τους οι δύο αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, οι οποίοι όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ από χθες το βράδυ το Evros-news.gr, συνελήφθησαν από στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών και προσφύγων, ενώ συνελήφθη ως συνεργάτης τους και ένας κάτοικος του χωριού Κορνοφωλιά Σουφλίου.

Οι δυο αστυνομικοί, που κατάγονται από χωριά του Έβρου και έμεναν στο Σουφλί, κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενώ ο πολίτης είχε ρόλο συνδετικού κρίκου μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων διακινητών. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την παράνομη δραστηριότητα των δύο αστυνομικών παρακολουθούσε από τις αρχές του καλοκαιριού η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, μέχρι να φτάσει στη χθεσινή σύλληψή τους. Κι αυτό γιατί οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης, είχαν δώσει… δικαιώματα, με τον έναν από αυτούς που κατάγεται από χωριό του βορείου Έβρου να κυκλοφορεί με δυο-τρία εντυπωσιακά αυτοκίνητα, με ακριβά κινητά.

Οι “Αδιάφθοροι” είχαν επίσης καταγράψει ότι στο σπίτι που έμενε στο Σουφλί, αρκετές φορές πήγαινε ο κάτοικος της Κορνοφωλιάς  με τον οποίο συμμετείχαν μαζί στο κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών και το χρησιμοποιούσε λες και ήταν δικό του.

Το κύκλωμα φέρεται να δρούσε σε Βουλγαρία, Τουρκία και Ελλάδα και πιθανότατα θα ακολουθήσουν συλλήψεις και στις δύο γειτονικές χώρες, καθώς έχουν ενημερωθεί οι αστυνομικές αρχές τους. Επίσης συνεχίζονται οι έρευνες, για πιθανή συμμετοχή στον Έβρο και άλλων ατόμων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*