Ημέρα καριέρας για Ασφαλιστικούς Συμβούλους απ’ την ΝΝ Hellas και τον Εβρίτη Γιώργο Σιαλάκη

Ημέρα καριέρας για Ασφαλιστικούς Συμβούλους απ’ την ΝΝ Hellas και τον Εβρίτη Γιώργο Σιαλάκη

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διήμερη εκδήλωση με τίτλο “4rd Open Day’” διοργανώνει στην Αθήνα η γνωστή NN Hellas και ο συμπατριώτης μας από το Σουφλί Γιώργος Σιαλάκης και καλεί όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για τον ρόλο του Ασφαλισατικού Συμβούλου να συμμετέχουν.

Στην “Ημέρα Καριέρας” στις 14 Νοεμβρίου, άτομα με δυναμισμό, καινοτόμο πνεύμα και με τη φιλοδοξία να διακριθούν και να χτίσουν μία προνομιούχα καριέρα, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Εταιρεία εκ των έσω μέσω του ξεχωριστού Lead for a Day’ workshop, το οποίο θα ακολουθήσει στις 16 Νοεμβρίου, απαραίτητο για την τελική αξιολόγηση των υποψηφίων.

Η εκδήλωση αυτή είναι ανοιχτή σε όλους όσους έχουν το ενδιαφέρον και την περιέργεια να γνωρίσουν τον ρόλο του Ασφαλιστικού Συμβούλου, όπως και τον χαρακτήρα και το έργο της Εταιρείας μας, NN Hellas.

Το διαδραστικό workshop δε, αποτελεί ένα καλό εργαλείο επαγγελματικού προσανατολισμού για κάθε νέο ή νέα που θα συμμετάσχει (φυσικά δωρεάν).

Έχεις τη δυνατότητα να δεις την αναρτημένη εκδήλωση στην ιστοσελίδα της NN Hellas στοFacebook στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/events/480302762491623/

Όσοι ενδιαφέρονται και φυσικά οι Θρακιώτες της Αττικής, μπορούν να απευθύνονται και στον Γιώργο Σιαλάκη που είναι ο κύριος οργανωτής της εκδήλωσης για να δηλώσουν συμμετοχή του καλώντας στο κινητό του τηλέφωνο  6945 777736  ή εναλλακτικά μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο στο 2106775008 (εσωτερικό 1 & 132 κα Κουρή Μαρία).