Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ξέχασαν να στείλουν στεφάνι στο χωριό Μελία και οι κάτοικοι “επιστράτευσαν” ανθοδέσμη

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ξέχασαν να στείλουν στεφάνι στο χωριό Μελία και οι κάτοικοι “επιστράτευσαν” ανθοδέσμη

Χωρίς στεφάνι ώστε να γίνει η κατάθεση στο Ηρώον κατά τον σημερινό εορτασμό της εθνικής επετείου του ΟΧΙ την 28η Οκτωβρίου 1940, έμειναν οι λιγοστοί κάτοικοι του πανέμορφου χωριού Μελία, που ανήκει στον δήμο Αλεξανδρούπολης και την Δημοτική Ενότητα Φερών.

Όταν πήγαν για την κατάθεση μαζί με τον ιερέα, διαπίστωσαν πως οι αρμόδιοι του δήμου Αλεξανδρούπολης αλλά και ο Αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης(που χρόνο αφού όλο αναρτήσεις στο facebook κάνει), δεν είχαν φροντίσει για το αυτονόητο. Να στείλουν δηλαδή ένα από τα στεφάνια που προμηθεύτηκαν με την γνωστή, απ’ ευθείας ανάθεση στην κόρη του δημοτικού συμβούλου της παράταξης του Βαγγέλη Λαμπάκη, του Αντώνη Σπηλιωτόπουλου, που όπως αποκάλυψε το Evros-news.gr, κάνουν εξάλλου κάθε εθνική εορτή εδώ και χρόνια.

Έτσι οι κάτοικοι “επιστράτευσαν” κια πρόχειρη ανθοδέσμη με λίγα λουλούδια, προς τιμήν των ηρώων μας που πολέμησαν στα βουά της Αλβανίας τους Ιταλούς, για να κρατήσουν την Ελλάδα μας ελεύθερη. Σχολίασαν όμως με δικαιολογημένη πικρία στην σελίδα του χωριού Μελία ‘Εβρου Μπαλούκιο χαρακτηριστικά: “ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΦΑΝΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΜΕΛΙΑ…
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..…!!!!!!”

Κι όπως σχολίασε ένας κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση: “Στις 25 Μαρτίου που θα κοντεύουν οι δημοτικές εκλογές μπορεί να έχει 2 στεφάνια!!!”. σ’ αυτό το πολύ όμορφο χωριό με τους γνωστούς ανεμόμυλους του, λίγα χιλιόμετρα έξω απ’ την Αλεξανδρούπολη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*