Δυναμικό ξεκίνημα, παρά τα σοβαρά προβλήματα έλλειψης χώρων προπόνησης για τον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης

Δυναμικό ξεκίνημα, παρά τα σοβαρά προβλήματα έλλειψης χώρων προπόνησης για τον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης

Με τους καλύτερους οιωνούς, ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά για τον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης, που πλέον με την εισροή των παιδιών, για την εκμάθηση του συγκεκριμένου αθλήματος, έχει φτάσει στο μάξιμουμ.

Οι Πανελλήνιες διακρίσεις κάθε χρόνο, η συμμετοχή αθλητή του στην Εθνική Εφήβων, η οργάνωση και οι εμφανίσεις των παιδιών του αγωνιστικού τμήματος σε διεθνείς διοργανώσεις, κάνουν τους ανθρώπους του περήφανους, ως αντιπροσώπους των αθλητικών δρώμενων, της ακριτικής περιοχής μας. Παρά τις  περιορισμένες συνθήκες προπόνησης, λόγω του χώρου, διοίκηση και προπονητές, προσπαθούν, να βγάλουν εις πέρας, τον πρωταγωνιστικό ρόλο, μιας επαρχιακής ομάδας, που συναγωνίζεται ομάδες με πολύ καλύτερες συνθήκες.
Στον καθιερωμένο αγιασμό, αναγνωρίστηκε για ακόμη μια φορά, από τον εκπρόσωπο της δημοτικής αρχής και Αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Ιωάννη Βαταμίδη το πρόβλημα του χώρου  πιστοποιώντας ότι αξίζει αυτά τα παιδιά που προπονούνται σκληρά, αφιερώνοντας πολύ χρόνο καθημερινά. Το σπίτι της γυμναστικής είναι διακαής στόχος εδώ και 9 χρόνια, ακούγοντας υποσχέσεις, από τον κ Δήμαρχο και τους εκπροσώπους του που δεν υλοποιούνται. Πάντα οι ιθύνοντες του συλλόγου ενοχλούν σχεδιάζουν και παρακινούν για να καταφέρουν τα αυτονόητα. 

Να θυμίσουμε εδώ, ότι ο κ.Λαμπάκης είχε παραστεί στον αγιασμό που είχε γίνει το 2014, τέτοια εποχή περίπου, είχε υποσχεθεί ότι θα κατασκευαστεί το σπίτι της Γυμναστικής στον χώρο του Παλαιού Κολυμβητηρίου, αλλά στη συνέχεια δεν τήρησε την υπόσχεση αυτή και την αναίρεσε. Φέτος υποσχέθηκε ως τον Μάιο του 2018 επίσης… Αθλητικό Μπαλόνι που θα στεγάσει και τις προπονήσεις της Γυμναστικής, αλλά ούτε και γι’ αυτό έγινε κάτι. Φαίνεται ότι… ξεφούσκωσε, όπως και οι συνεχείς υποσχέσεις του. Με αποτέλεσμα 5 χρόνια μετά από τότε, οι αθλητές και αθλήτριες του ΟΕΓΑ να συνεχίζουν τις προπονήσεις στον γνωστό χώρο του τολ. 

Στο δελτίο Τύπου το οποίο εξέδωσε ο ΟΕΓΑ, τονίζει στο τέλος: “Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά, καλή αγωνιστική χρονιά  με υγεία, διακρίσεις και καλή  πρόοδο στις σχολικές  τους υποχρεώσεις. Καλή επιτυχία στα παιδιά που θα αγωνιστούν στο Διεθνές τουρνουά ενόργανης γυμναστικής “Horizon cup” που θα διεξαχθεί 10-11 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη, στο Ε.Γ. Μίκρας αίθουσα Ιωάννης Μελισσανίδης και 22-23 Νοεμβρίου  στην πόλη του Μπλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας. Ευχαριστούμε τους γονείς και όλους τους παράγοντες που στηρίζουν την προσπάθεια μας, για την εμπιστοσύνη τους”.