Εγκρίθηκε απ’ την Περιφέρεια ΑΜ-Θ η μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Δίκτυο Ύδρευσης Φερών»

Εγκρίθηκε απ’ την Περιφέρεια ΑΜ-Θ η μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Δίκτυο Ύδρευσης Φερών»

Υπέρ της έγκρισης περιβαλλοντικών όρων επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) για την κατασκευή (τροποποίηση) και λειτουργία του υφιστάμενου έργου «Δικτύου Ύδρευσης Φερών» που προτείνεται από την ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης της Π.Ε. Έβρου, τάχθηκε η Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στη συνεδρίαση της 10ης Οκτωβρίου πήρε την συγκεκριμένη απόφαση.

Το υπό μελέτη έργο αφορά στη λειτουργία υφιστάμενου εξωτερικού δικτύου ύδρευσης πέντε (5) οικισμών της ΔΕ Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης και ειδικότερα την υδροδότηση των οικισμών της Δ.Κ Φερών και των Τ.Κ Δορίσκου και Καβησσού συμπεριλαμβανομένου των 6 γεωτρήσεων που αφορούν τα σημεία υδροληψίας του δικτύου, των 7 δεξαμενών αποθήκευσης νερού και τους αγωγούς
μεταφοράς νερού από τις γεωτρήσεις προς τις δεξαμενές και από δεξαμενή σε δεξαμενή με πορεία κυρίως εκτός των εγκεκριμένων γενικών πολεοδομικών σχεδίων οικισμών άνω των 2.000 κατοίκων και έκτος των εγκεκριμένων ορίων οικισμών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΥΔΡΕΥΣΗΦΕΡΩΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ