Αποδοκιμασίες κατά Καμμένου. Άγριο κράξιμο κατά Κόλλια-Τσαρουχά για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας

Αποδοκιμασίες κατά Καμμένου. Άγριο κράξιμο κατά Κόλλια-Τσαρουχά για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας

Αποδοκιμασίες κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στην Θεσσαλονίκη και άγριο κράξιμο στις Σέρρες κατά της υφυπουργού και βουλευτού του στο ίδιο κόμμα Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, είχαμε χθες.

Τη στιγμή που ο κ. Καμμένος ολοκλήρωνε τις δηλώσεις του για την εθνική επέτειο, μετά τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, ένας πολίτης φώναξε δυνατά «Καμμένε παραιτήσου, να σωθεί η Μακεδονία! Παραιτήσου να σωθεί η Μακεδονία!». Επίσης δέχτηκε τις έντονες αποδοκιμασίες και άλλων πολιτών.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας φέρεται να του απάντησε, «όταν έρθει η ώρα».

Δέκτες έντονων διαμαρτυριών έγιναν οι υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης κατάθεσης στεφανιών, στο άγαλμα του Εμμανουήλ Παππά, στην πλατεία Ελευθερίας Σερρών.

Οι παρευρισκόμενοι αποδοκίμασαν τις δύο γυναίκες πολιτικούς φωνάζοντας το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι ελληνική».

Δεν ήταν ωστόσο το μοναδικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε την Κυριακή της 28ης Οκτωβρίου, καθώς φαίνεται πως η ατμόσφαιρα όσον αφορά τις εξελίξεις γύρω από το Μακεδονικό παραμένει οξυμένη.

Ένας από τους συγκεντρωθέντες φώναζε επίσης σε ειρωνικό τόνο «συγχαρητήρια υπουργέ, μπράβο! Ψηλά το κεφάλι!».

Νωρίτερα μάλιστα, πολίτες αποδοκίμασαν τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο στην στρατιωτική παρέλαση, κατά τη διάρκεια δηλώσεων του, φωνάζοντας του «Παραιτήσου».

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που τα δύο πολιτικά πρόσωπα βρίσκονται στο στόχαστρο της λαϊκής οργής. Τον Ιούνιο, στο πλαίσιο πορείας διαμαρτυρίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, καθώς και κατά της κυβέρνησης.

Στο στόχαστρό τους είχαν βρεθεί και τότε οι δύο βουλευτές με υβριστικά συνθήματα εναντίον τους.