Δήμος Ορεστιάδας: Αποχώρησε (ανεξαρτητοποιήθηκε) απ’ την παράταξη του δημάρχου Βασίλης Μαυρίδη και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Παπαδόπουλος

Δήμος Ορεστιάδας: Αποχώρησε (ανεξαρτητοποιήθηκε) απ’ την παράταξη του δημάρχου Βασίλης Μαυρίδη και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Παπαδόπουλος

Νέα αποχώρηση, η δεύτερη μέσα σε λίγο καιρό, για την δημοτική παράταξη “Ορεστιάδα στην Πρώτη Γραμμή” του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, την απόφαση του να ανεξαρτητοποιηθεί ανακοίνωσε στον ίδιο ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ο κ.Παπαδόπουλος, που είναι και αναπληρωτής Διευθυντής του εργοστασίου Ζάχαρης της Ορεστιάδας, είναι ο δεύτερος που ανεξαρτητοποιείται, μετά από την Αναστασία Γκαϊδατζή, η οποία αποχώρησε πριν από λίγο καιρό απ’ την πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη, η οποία πλέον μετράει δυο σημαντικές απώλειες και θα έχει πλέον δύο ψήφους λιγότερους στο δημοτικό συμβούλιο της Ορεστιάδας.

Οι λόγοι που ανάγκασαν τον Γιάννη Παπαδόπουλο να αποχωρήσει  δεν έγιναν γνωστοί, αλλά οι εξελίξεις αυτές δείχνουν πως  για την παράταξη “Ορεστιάδα στην Πρώτη Γραμμή” του δημάρχου κ.Μαυρίδη το… πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται. Κάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα ακόμα και στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι δήλωναν έντονα προβληματισμένοι με τις εξλίξεις αυτές και την “εικόνα” που παρουσιάζεται την στιγμή που ουσιαστικά έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος για τις δημοτικές εκλογές τον Μάιο του 2019. Την ανεξαρτητοποίηση του κ.Παπαδόπουλου αναμένεται να την ανακοινώσει ο ίδιος ο δήμαρχος Ορεστιάδας.

Υ.Γ: Ελπίζουμε να μην κατηγορήσει και γι’ αυτό το Evros-news.gr και τον Κώστα Πιτιακούδη απειλώντας μας με νέες μηνύσεις ο Βασίλης Μαυρίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*