Γιάννης Ζαμπούκης: Ανακοινώνει ως αυτή την Παρασκευή ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Γιάννης Ζαμπούκης: Ανακοινώνει ως αυτή την Παρασκευή ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη ανακοίνωση απ’ τον Γιάννη Ζαμπούκη της υποψηφιότητας του στον δήμο Αλεξανδρούπολης και σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, το αργότερο ως αυτή την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, αναμένεται να γνωστοποιήσει την απόφαση του να διεκδικήσει τη θέση του δημάρχου.

Ήδη λειτουργούν τα γραφεία του συνδυασμού του, το “στρατηγείο” του όπως έγραψε την περασμένη Κυριακή το ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ, τα οποία βρίσκονται στην γωνία της Λεωφόρου Δημοκρατίας με την 14 Μαίου. Εκεί ετοιμάζονται πυρετωδώς από τους συνεργάτες του τόσο η επίσημη ανακοίνωση, όσο και η κατάρτιση του συνδυασμού του η οποία προχωράει με γρήγορα βήματα και έχει ήδη συγκεντρώσει πολλούς υποψηφίους από την πόλη, τις Δημοτικές Ενότητες και τα χωριά του δήμου Αλεξανδρούπολης. Όλα αυτά αθόρυβα, μεθοδικά και προγραμματισμένα.

Αν και οι συνεργάτες του αποφεύγουν να αποκαλύψουν λεπτομέρειες, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας δεν θα γίνει μόνο με τον κλασικό τρόπο, δηλαδή με μια απλή γραπτή δήλωση, αλλά θα συνοδεύεται από βίντεο, φωτογραφίες και κάποιες άλλες… επικοινωνιακές καινοτομίες. Με αυτό τον τρόπο, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρουπόλεως (για δεύτερη συνεχόμενη θητεία), θέλει ευθύς εξ αρχής να δώσει το μήνυμα ότι απευθύνεται στους συνδημότες του κάθε ηλικίας, αλλά και πως δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους νέους που χρησιμοποιούνπολύ  και είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι  με την σύγχρονη τεχνολογία και τα social media.

Εξάλλου, όπως λένε οι συνεργάτες του, θέλει να κινητοποιήσει  όλους τους συμπολίτες του, ακόμα και όσους δεν είναι πολιτικοποιημένοι (πολύ περισσότερο κομματικοποιημένοι), αλλά στοχεύει να τους δραστηριοποιήσει ώστε να ενδιαφερθούν και να ασχοληθούν με την γειτονιά, το χωριό, την πόλη τους. Εκεί που ζουν την καθημερινότητα τους, προκειμένου όλοι μαζί να προσπαθήσουν να την βελτιώσουν, κάνοντας την καλύτερη.