Β.Λαμπάκης: Επίσημος υποψήφιος της Ν.Δ, αλλά όπως δηλώνει “έχω.. πολύ καλούς φίλους στον ΣΥΡΙΖΑ”

Β.Λαμπάκης: Επίσημος υποψήφιος της Ν.Δ, αλλά όπως δηλώνει “έχω.. πολύ καλούς φίλους στον ΣΥΡΙΖΑ”

Μέσα στην καλή χαρά ήταν σήμερα ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης. Όχι μόνο επειδή υπέγραψε με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη προγραμματική σύμβαση στη ΓΓΑ, αλλά και επειδή όπως συχνά δηλώνει, βρέθηκε με πολύ καλούς φίλους που έχει και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην φωτογραφία από το γραφείο του υφυπουργού κ.Βασιλειάδη, όπου διακρίνεται ο κ.Λαμπάκης με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Βαταμίδη, ανάμεσα στους τρεις βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Καίσα, Νατάσα Γκαρά και Δημήτρη Ρίζο. Μπορεί πριν λίγες ημέρες να εξασφάλισε την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά είχε φροντίσει την ίδια στιγμή να εξάρει τις πολύ καλές σχέσεις του με πολιτικούς του κυβερνητικού κόμματος.

Αν πάντως περιμένετε παρόμοια φωτογραφία με στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να τον δείτε για παράδειγμα ανάμεσα σε Μητσοτάκη, Χατζηδάκη (ειδικά αυτόν), Βορίδη και άλλους που έχει περάσει… γενεές δεκατέσσερις (άσχετα αν για να πάρει την στήριξη έπαθε πολιτικό… αλτσχάιμερ), δύσκολα θα την δείτε.

Καμιά αναφορά στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο που

είχαν υποσχεθεί πέρυσι Λαμπάκης, Βασιλειάδης

Επί της ουσίας τώρα, η σημερινή συνάντηση αφορούσε την προγραμματική σύμβαση των 360.000 ευρώ ανάμεσα στον δήμο της Αλεξανδρούπολης και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για την επισκευή – συντήρηση Υπαίθριων και μη αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Για κάποιες μικροπαρεμβάσεις και βελτιώσεις δηλαδή σε ποδοσφαιρικά γήπεδα (με πρώτο και καλύτερο αυτό του Ποντιακού που είναι η αγαπημένη ομάδα του Αντιδημάρχου Οικονομικών Γιώργου Παντελίδη), δόθηκε τόση έκταση και προβολή και έγινε παρουσία των βουλευτών Έβρου, Γιώργου Καΐσα, Νατάσας Γκαράς και Δημήτρη Ρίζου.

Δεν υπήρξε πάντως η παραμικρή αναφορά στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης, για το οποίο ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης είχε δεσμευθεί κατά την επίσκεψη του στην Αλεξανδρούπολη πριν έναν χρόνο, στις 2 Νεομβρίου 2017, θα βρεθούν τρόποι να χρηματοδοτηθεί με περισσότερα από τα 3,9 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης από την πλευρά του, είχε επίσης τονίσει, πως η μελέτη είχε εκπονηθεί κατά 85% τότε από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, είχε ήδη σταλεί στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προς έγκριση και εντός των ολίγων επόμενων εβδομάδων αναμένονταν η ολοκλήρωσή της στο 100%.

Μόνο που πέρασε ήδη 1 ολόκληρος χρόνος, σήμετα περίσσεψαν τα χαμόγελα και το… φιλικό κλίμα, αλλά δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά στο τόσο σοβαρό αυτό θέμα. Την στιγμή που στο κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” τα προβλήματα είναι πολλά και πρόσφατα είχαμε την πολύ έντονη καταγγελία της Νίκης Αλεξανδρούπολης. Αλλά είπαμε, προέχουν… οι πολύ καλοί φίλοι που έχει ο κ.Λαμπάκης στον ΣΥΡΙΖΑ.

-Κλειστό Γυμναστήριο και αθλητικές υποδομές στις συναντήσεις Βασιλειάδη με Πέτροβιτς, Λαμπάκη