Βαγγέλης Λαμπάκης: Ο διαπρύσιος κήρυκας της διαφάνειας, πότε θα ανακοινώσει απολογισμό Γιορτής Κρασιού και ΤΙΕΔΑ;

Βαγγέλης Λαμπάκης: Ο διαπρύσιος κήρυκας της διαφάνειας, πότε θα ανακοινώσει απολογισμό Γιορτής Κρασιού και ΤΙΕΔΑ;

Έχουν συμπληρωθεί δυο μήνες απ’ την διεξαγωγή της φετινής Γιορτής Κρασιού. στα τέλη Αυγούστου. Σήμερα το απόγευμα υπάρχει προγραμματισμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης. Ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, γνωστός διαπρύσιος κήρυκας της διαφάνειας, πότε θα φέρει τον δημόσιο απολογισμό της, όπως δεσμεύθηκε;

Όταν αρχές Σεπτέμβρη το Evros-news.gr ανέδειξε το θέμα του κόστους της συναυλίας του Γιάννη Πάριου, το οποίο ήταν τριπλάσιο σε σχέση με αντίστοιχη που έδωσε στην Χίο, ο κ.Λαμπάκης, μαζί με τον Πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ (Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης) Τριαντάφυλλο Αρβανιτίδη, εκτός των ανακοινώσεων με τις οποίες μας επιτέθηκαν, πήραν… σβάρνα και τα υπόλοιπα ΜΜΕ για να μας απαντήσουν.

Βγήκε λοιπόν ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στις 5 Σεπτεμβρίου στον STATUS FM 94.2 και αφού είπε στον Σταύρο Αποστολίδη ότι: «Πέρασα 7 υπέροχα καλοκαιρινά βράδια στη φετινή Γιορτή Κρασιού με την σύζυγό μου», δέχθηκε όπως ήταν αναμενόμενο, την ερώτηση για το κόστος της διοργάνωσης και αν… μπήκε μέσα η ΤΙΕΔΑ. Τότε απάντησε ξεκάθαρα: “Δεν έχω ακόμα αποτελέσματα οικονομικά. Σε λίγες μέρες θα έχουμε“. Όταν ρωτήθηκε αν θα τα ανακοινώσουν, πήρε το γνωστό… Λαμπάκειο ύφος και είπε: “Εννοείται. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Παναγία μου. Μακριά από μας αυτά” (το μπλε χρώμα είναι τιμής ένεκεν, επειδή πλέον έχει και την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για την εκ νέου υποψηφιότητα του).

Από τότε πέρασαν σχεδόν δυο μήνες. Οι… λίγες μέρες που επικαλέστηκε τότε ο κ.Λαμπάκης, έχουν γίνει πάνω από 55 ημέρες. Πότε τελικά θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα, να τα ανακοινώσει επίσημα και πανηγυρικά στο δημοτικό συμβούλιο; Είναι εξάλλου γνωστός διαπρύσιος κήρυκας της διαφάνειας και επαναλαμβάνει πως διοικεί από ένα… ΓΥΑΛΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, όπου όλα είναι στο φως.

Ας τα ανακοινώσει λοιπόν, για να μην βρίσκουν αφορμή κάτι… ποντικάκια όπως τα αποκάλεσε ή κάποια απαράδεκτα σάιτ, όπως το Evros-news.gr και να επανέρχονται συνέχεια στο θέμα. Κι ακόμα, να λένε διάφοροι αντίπαλοι του πως τα τζάμια του γυάλινου δημαρχείου όταν δεν δίνονται δημόσια κάποια στοιχεία, αρχίζουν να… θαμπώνουν ή πολύ χειρότερα να γίνονται… φιμέ. Εξάλλου όπως συνέχεια τονίζει, αυτό που δεν έχουν κάνει με τους συνεργάτες του, είναι να… επικοινωνήσουν το τεράστιο έργο που έχει κάνει. Να “επικοινωνήσει” λοιπόν και την τόσο πετυχημένη (οικονομικά και από προσέλευση κόσμου) φετινή Γιορτή Κρασιού.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*