Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ρευματοκλοπή πολλών χρόνων από κτίριο του που στεγάζει το ΚΕΠ στα Λουτρά!!!

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ρευματοκλοπή πολλών χρόνων από κτίριο του που στεγάζει το ΚΕΠ στα Λουτρά!!!

Την στιγμή που ο “θόρυβος” για τα συνεχή κρούσματα ρευματοκλοπής μεγαλώνει, οι καταγγελίες και μάλιστα από τους ίδιους τους εργαζόμενους της ΔΕΗ διαδέχονται η μία την άλλη, έρχεται στο φως της επικαιρότητας η καταγγελία ότι κτίριο του δήμου Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα αυτό που στεγάζει το ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών) αλλά και τον Πολιτιστικό σύλλογο στο χωριό Λουτρά, κάνει εδώ και χρόνια ρευματοκλοπή από το διπλανό γήπεδο ποδοσφαίρου του χωριού.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το κτίριο είναι αυθαίρετο και γι’ αυτό άλλωστε δεν έχει ρευματοδοτηθεί από την ολοκλήρωση της κατασκευής του πριν από περίπου 30 χρόνια, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του καναλιού ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ που μεταδόθηκε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του.

Φταίνε φυσικά για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση, όλες οι δημοτικές αρχές που προηγήθηκαν, αλλά φυσικά τεράστιες είναι οι ευθύνες και της σημερινής με επικεφαλής δήμαρχο τον Βαγγέλη Λαμπάκη. Της καλύτερης δημοτικής αρχής σε όλη την Ελλάδα, όπως του αρέσει να επαναλαμβάνει ο ίδιος. Αυτός λοιπόν, ο διαπρύσιος κήρυκας της διαφάνειας και της νομιμότητας, πως ανέχεται επί 8 χρόνια που είναι δήμαρχος, να υπάρχει αυτή η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ;

Γιατί δεν είναι μόνο το γεγονός πως γίνεται εν ψυχρώ ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ, κάτι που όλοι στον δήμο Αλεξανδρούπολης γνωρίζουν καλά, αλλά και ότι το συγκεκριμένο κτίριο στα Λουτρά που στεγάζει μια υπηρεσία όπως το ΚΕΠ και εξυπηρετεί καθημερινά τους κατοίκους του χωριού, είναι αυθαίρετο τόσα χρόνια και δεν έχει γίνει κάτι για να λυθούν τα συγκεκριμένα προβλήματα.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του καναλιού, οι πληροφορίες (προφανώς απ’ τον δήμο Αλεξανδρούπολης) αναφέρουν ότι έχουν εξασφαλιστεί 50.000 ευρώ, ώστε να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν. Κι όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε στον 9ο χρόνο της δημαρχίας Λαμπάκη. Μάλιστα έχει επισημανθεί πολλές φορές το σοβαρό αυτό πρόβλημα, αλλά δεν είχε γίνει τίποτα μέχρι τώρα κιαι να δούμε φυσικά πότε κα αν γίνει πάλι.

Προφανώς το ποσό αυτό δεν είναι μόνο για την λύση του προβλήματος σύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος, γιατί απαιτούνται λίγα χρήματα γι’ αυτό. Τα περισσότερα αφορούν προφανώς τη νομιμοποίηση του αυθαίρετου κτιρίου.

Ένα σχόλιο

  1. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια. Σ αυτήν την αίθουσα έχω πάει προσωπικά σε πάρα πολλές εκδηλώσεις, με παρόντες εκπροσώπους τού δήμου. Άρα όλοι όσοι πέρασαν από εκεί είναι άσχετοι ή αδιάφοροι. Τους ενδιέφερε μόνο η προβολή. Φυσικά ο δήμαρχος είχε βοηθούς τους αντιδημάρχους του. Τι να κάνει κι αυτός; Άρα όλοι αυτά τα χρόνια μας κοροϊδεύουν. Ευκαιρία να τους το ανταποδώσουμε. Βρε αδειάστε μας την γωνία..

Αφήστε το σχόλιό σας