Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν στο Joy Kids στην Αλεξανδρούπολη. Προλάβατε τις προσφορές του

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν στο Joy Kids στην Αλεξανδρούπολη. Προλάβατε τις προσφορές του

Ξεκίνησαν από σήμερα οι εκπτώσεις στο JOY Kids Shoes, το κορυφαίο κατάστημα για βρεφικά, παιδικά παπούτσια της Αλεξανδρούπολης, που βρίσκεται στην οδό Κ.Παλαιολόγου 4 και Μαζαράκη γωνία (απέναντι απ’ την εκκλησία του Αγίου Νικολάου) και σας περιμένει να εκμεταλλευθείτε τις εντυπωσιακές του προσφορές. 

Μέχρι τις 10 Νοεμβρίου επισκεφθείτε το για να δείτε τις χαμηλές τιμές του, να διαλέξετε για το παιδί σας παπούτσια από μια τεράστια γκάμα των μεγαλύτερων και πιο επώνυμων εταιρειών και να του χαρίσετε το αγαπημένο του ζευγάρι παιδικά παπούτσια. 

Παπούτσια  για βρέφη, δερμάτινα και ανατομικά, για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών. Με νούμερα από 19 έως 40 και τα κορυφαία brands, όπως: GEOX, BIOMECANICS, KICKERS, GARVALIN, PABLOSKY, PUMA, AGATHA RUIZ DE LA PRADA, ALEGRIA. Κι από παντόφλες: CROCS, IPANEMA, MINIMAX, COMFY.

Το JOY KIDS SHOES σας περιμένει στην οδό Κ.Παλαιολόγου 4 & Μαζαράκη γωνία (απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου). Ενημερωθείτε για όλα στα τηλ: 2551021400 και 6976578300.