Διατηρητέος παρέμεινε ο Υποστράτηγος Νικόλαος Μενεξίδης στις αποψινές κρίσεις της ΕΛΑΣ

Διατηρητέος παρέμεινε ο Υποστράτηγος Νικόλαος Μενεξίδης στις αποψινές κρίσεις της ΕΛΑΣ

Διατηρητέος στον βαθμό του Υποστρατήγου, παρέμεινε στις αποψινές κρίσεις της ΕΛΑΣ ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Νικόλαος Μενεξίδης. 

Ο Εβρίτης (από το Ασημένιο Διδυμοτείχου) Υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, βρισκόταν μεταξύ των 20 συναδέρφων του που κρίθηκαν απόψε από το  Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων που συνεδρίασε υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Μιχαήλ Καραμαλάκη και Ζαχαρούλας Τσιριγώτη.
Ειδικότερα:
Έκρινε προακτέο στο βαθμό του Αντιστρατήγου, για κάλυψη κενής οργανικής θέσης του βαθμού αυτού, τον Υποστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη.
Έκρινε διατηρητέους τους κατωτέρω Υποστρατήγους:
1. Κωνσταντίνο Σκούμα
2. Κωνσταντίνο Λαγουδάκη
3. Ανδρέα Βασιλόπουλο
4. Νικόλαο Μενεξίδη
5. Φώτιο Δομζαρίδη
6. Νικόλαο Ζησιμόπουλο
7. Παναγιώτη Κορδολαίμη
8. Στυλιανό Βολυράκη
9. Δημήτριο Κρίκα
10. Αχιλλέα Σκανδάλη
11. Γεώργιο Τηλελή
12. Παναγιώτη Ντζιοβάρα
13. Μιλτιάδη Πουρσανίδη
14. Αναστάσιο Μανιάτη
15. Γεώργιο Ψωμά
Έκρινε ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, τους κατωτέρω τέσσερις (4) Υποστρατήγους Γενικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Αντιστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων και τους απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου της θέσης που κατείχαν, θα αποστρατευθούν δε ύστερα από τριάντα (30) ημέρες:
1. Χρήστο Παπαζαφείρη
2. Εμμανουήλ Πλουμή
3. Αθανάσιο Μαντζούκα
4. Ιωάννη Τόλια

Πηγή: bloko.gr