Στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση SIAL 2018 στο Παρίσι συμμετείχε η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ

Στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση SIAL 2018 στο Παρίσι συμμετείχε η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της  θρακιώτικης γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΑΒΕΕ, στην Διεθνή έκθεση τροφίμων και Ποτών Sial 2018 στο Παρίσι, που πραγματοποιήθηκε από τις 21 μέχρι τις 25 Οκτωβρίου. Η Διεθνής Έκθεση Sial, που διεξάγεται κάθε 2 χρόνια, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών στην Παγκόσμια αγορά.

Σημαντικός στόχος της εταιρείας είναι η  ενίσχυση της εξαγωγικής της δραστηριότητας, τόσο στην Ευρωπαϊκή όσο και στη Διεθνή αγορά. Κατά την παρουσία της στην Sial, μεγαλύτερη έμφαση δόθηκε από την εταιρεία στη  Φέτα ΠΟΠ,  καθώς και στο Ελληνικό Στραγγιστό Γιαούρτι “Greek Authentic Yogurt” . Μεγάλο ενδιαφέρον όμως υπήρξε από το κοινό και για την υπόλοιπη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας όπως το Ημίσκληρο Κατσικίσιο Τυρί, το Ημίσκληρο Αγελαδινό τυρί Δοϊράνη και το Κεφίρ.

Η γεύση των προϊόντων κέρδισε τους επισκέπτες που στο πέρασμα τους από το περίπτερο της Εβροφάρμα μπορούσαν να γευτούν τα Αυθεντικά Ελληνικά Προϊόντα όπως Τυρί Φέτα ΠΟΠ, Κατσικίσιο Ημίσκληρο Τυρί , καθώς επίσης και Στραγγιστό Γιαούρτι με διάφορες εναλλακτικές προτάσεις της εταιρείας.  Τα προϊόντα της Εβροφάρμα παρασκευασμένα από 100% ελληνικό γάλα Θράκης, δίνουν όλα αυτά τα χρόνια τη δική τους ταυτότητα στην αγορά.

Οι άνθρωποι της εταιρείας αισιοδοξούν, ότι η παρουσία αυτή στην Διεθνή Έκθεση Sial σε συνδυασμό με το  μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών για τα προϊόντα της,  θα ενισχύσει την πορεία της και στο εξωτερικό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*