Συγκέντρωση αύριο της παράταξης Λαμπάκη για… σύσφιξη σχέσεων, μετά την ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γ.Ζαμπούκη

Συγκέντρωση αύριο της παράταξης Λαμπάκη για… σύσφιξη σχέσεων, μετά την ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γ.Ζαμπούκη

Σε συγκέντρωση και συνάντηση για αύριο στη 1 το μεσημέρι, κάλεσε σήμερα άρον άρον την δημοτική του παράταξη ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, με SMS που έφτασε στα κινητά τηλέφωνα όλων των συμβούλων του πριν από λίγη ώρα. 

Τους καλεί να συναντηθούν στο ουζερί “Αλέξης” που βρίσκεται στον πεζόδρομο του Ταχυδρομείου, “για σύσφιξη των σχέσεων των μελών της παράταξης”, όπως έγραφε επίσης το μήνυμα που στάλθηκε προς όλους. Τρεις, τουλάχιστον, είναι οι λόγοι που σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε αυτή η… μάζωξη. Πρώτον, η ανακοίνωση σήμερα και επίσημα της υποψηφιότητας του Γιάννη Ζαμπούκη και μάλιστα με πρωτότυπο και εντυπωσιακό επικοινωνιακά τρόπο, απ’ τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης.

Δεύτερον, πριν λίγες ημέρες που ο κ.Λαμπάκης πήρε κάποιους μόνο Αντιδημάρχους και συνεργάτες του και πήγαν για φαγητό και ουζάκι σε άλλο στέκι της πόλης, υπήρξε δυσαρέσκεια και διαμαρτυρίες, ακόμα και δημόσια με σχόλια κάτω απ’ τις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν. Το ίδιο έγινε και με τηλεφωνικές επικοινωνίες όσων δεν κλήθηκαν, προς τον δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης.

Φήμες για νέα ανεξαρτητοποίηση απ’ την παράταξη Λαμπάκη

Τρίτον, μπορεί πριν από λίγο καιρό να.. όρκισε τους δημοτικούς και άλλους συμβούλους του ότι προχωρούν όλοι μαζί ενωμένοι, μετά τις αποχωρήσεις των Βαγγέλη Μυτιληνού και Ελένης Ιντζεπελίδου, ο ίδιος να δήλωνε σίγουρος και να προσπαθούσε να δείχνει ήρεμος και σίγουρος, αλλά υπάρχουν φήμες ότι επίκειται και νέα ανεξαρτητοποίηση από την δημοτική άράταξη “Πόλη και Πολίτες” το προσεχές χρονικό διάστημα. Θέλει λοιπόν, μεταξύ φαγητού και ποτού, να καταβάλλει άλλη μια προσπάθεια συσπείρωσης τους.

Κι αυτό μόνο θετική “εικόνα” δεν δημιουργεί για τον δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης και την δημοτική του παράταξη. Οπότε θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πόσοι θα παραστούν στην αυριανή συγκέντρωση στο γνωστό ουζερί και φυσικά ποιοί θα… λάμψουν δια της απουσίας τους.

Αφήστε το σχόλιό σας