Συναντήσεις και επαφές στην Αλεξανδρούπολη είχε απόψε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Σιμιτσής

Συναντήσεις και επαφές στην Αλεξανδρούπολη είχε απόψε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Σιμιτσής

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε απόψε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κώστας Σιμιτσής, πραγματοποιώντας συναντήσεις και επαφές με τα τοπικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής που τον στηρίζει επίσημα, αλλά και ανθρώπους οι οποίοι ενδιαφέρονται να συστρατευθούν στην προσπάθεια του.

Ο πρώην δήμαρχος Καβάλας, συζήτησε στο ξενοδοχείο ΕΓΝΑΤΙΑ για την υποψηφιότητα του, τον προγραμματισμό που πρέπει να γίνει για το νομό Έβρου, άκουσε απόψεις των στελεχών του ΚΙΝ.ΑΛ και όσων έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και απ’ την πλευρά του ενημέρωσε για τις επόμενες κινήσεις.

Αν και απέχουμε ακόμα 7 μήνες από τις Περιφερειακές εκλογές, ο κ.Σιμιτσής δείχνει ότι υπολογίζει σημαντικά το νομό Έβρου και όπως είπε θα επισκέπτεται συχνά, στο μέτρο του δυνατού φυσικά, την περιοχή μας προκειμένου να καταγράφει τα προβλήματα και να τα αναδεικνύει. Προτείνοντας παράλληλα λύσεις στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει.

Στις συναντήσεις παρέστησαν γνωστά στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ, αλλά και γενικότερα τους χώρους αυτούς, ανάμεσα τους και γνωστά από την θητεία τους σε διάφορους τομείς της αυτοδιοίκησης, αλλά και γενικότερα της πολιτικής σκηνής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*