Αθλητικό Μπαλόνι: Ξεφούσκωσε η λογική. Πρώτα ο διαγωνισμός, μετά η έγκριση της μελέτης στο δημοτικό συμβούλιο

Αθλητικό Μπαλόνι: Ξεφούσκωσε η λογική. Πρώτα ο διαγωνισμός, μετά η έγκριση της μελέτης στο δημοτικό συμβούλιο

Με πολλούς μήνες καθυστέρηση, αφού σύμφωνα με την δέσμευση του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη θα έπρεπε να είχε εγκατασταθεί από τον περασμένο Μάιο, προχωράει η τοποθέτηση του Αθλητικού Μπαλονιού στον δήμο Αλεξανδρούπολης. Μόνο που με τις διαδικασίες οι οποίες ακολουθούνται… ξεφούσκωσε η λογική.

Οι υπερφίαλες δηλώσεις του κ.Λαμπάκη για την καλύτερη δημοτική αρχή δεν μπορούν να κρύψουν τις μεγάλες ευθύνες που έχουν αυτός και οι συνεργάτες του για τις… αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και τον τρόπο λειτουργίας τους. Διαβάστε τί ακριβώς συνέβη με το Αθλητικό Μπαλόνι, τον κλειστό θόλο στέγασης αθλητικών εγκαταστάσεων” όπως αποκαλείται, για να διαπιστώσετε ότι όσα λέγονται απ’ τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης τα… θολώνουν οι ενέργειες τους.
Στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με την ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ: 598/2018 με βάση το υπ’ αριθ. 33/2018 Πρακτικό της συνεδρίασης και ΘΕΜΑ: Έγκριση μελέτης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου:”Υποδομή και εγκατάσταση προπονητηρίου κλειστού θόλου στέγασης αθλητικών εγκαταστάσεων”», ψηφίστηκε η συγκεκριμένη διαδικασία.
Ετεροχρονισμένα δηλαδή εγκρίθηκε η μελέτη και ο τρόπος εκτέλεσης ενός έργου(ουσιαστικά προμήθειας και εγκατάστασης), του οποίου η διακήρυξη έγινε στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 και ο διαγωνισμός στις 9 Οτωβρίου 2018 !!!! Αυτό προκύπτει από την επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Αλεξανδρούπολης (Διακηρύξεις).
Τι σημαίνει αυτό; Οποιοσδήποτε μπορει να προσφύγει κατά του αποτελέσματος του διαγωνισμού που έγινε (ακόμα δεν έχει εγκριθεί) ​και αν ακυρωθεί αυτός ο διαγωνισμός. Αμέλεια, άγνοια ή κρύβεται κάτι άλλο από τις συγκεκριμένες ενέργειες;
Να επισημάνουμε επίσης, για να είμαστε απόλυτα δίκαιοι, ότι η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ. Χωρίς δηλαδή κανένας δημοτικός σύμβουλος από την συμπολίτευση αλλά και την αντιπολίτευση να ρωτήσει το αυτονόητο. Πως εγκρίνεται μια μελέτη και ο καθορισμός εκτέλεσης ενός έργου, όταν ο διαγωνισμός έχει ήδη συντελεστεί πριν από 24 ημέρες!!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΙΚΟ ΜΠΑΛΟΝΙ

Αν βέβαια παρακολουθήσει κάποιος την ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ή από βίντεο κάποια στιγμή, θα απογοητευθεί από τον τρόπο που αυτό γίνεται αλλά και παίρνονται κάποιες αποφάσεις. Σκεφθείτε πάντως τι έχουμε να δούμε και αναφέρομαι στον τρόπο λειτουργίας της “κορυφαίας δημοτικής αρχής στην Ελλάδα” κατά τον Βαγγέλη Λαμπάκη, τώρα που είμαστε σε προεκλογική περίοδο.
Σωστά γίνεται η προμήθεια του αθλητικού θόλου, του Μπαλονιού όπως λέγεται και έπρεπε κανονικά να είχε τελειώσει εδώ και πολλούς μήνες με βάση τις δεσμεύσεις του δημάρχου, αλλά μάλλον με όσα βλέπουν και ακούνε οι δημότες και με την… θολή διαδικασία που ακολουθείται, στο τέλος θα χρειαστούν… μπαλονάκι (βαράμε ξύλο φυσικά, γεροί να είμαστε όλοι).

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*