Δήμος Διδυμοτείχου: Αποφάσισε ότι η οδός Βενιζέλου είναι δρόμος ήπιας κυκλοφορίας και όχι πεζόδρομος

Δήμος Διδυμοτείχου: Αποφάσισε ότι η οδός Βενιζέλου είναι δρόμος ήπιας κυκλοφορίας και όχι πεζόδρομος

Δέσµευση ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έναρξη της διαδικασίας χαρακτηρισµού της οδού Βενιζέλου ως οδού ήπιας κυκλοφορίας, ανέλαβε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Διδυμοτείχου στην συνεδρίαση του στις 17 Οκτωβρίου 2018.

Σε μια από τις λίγες φορές που κατάφερε να έχει απαρτία και να συνεδριάσει, επειδή είχαν στενέψει τα χρονικά περιθώρια για την υποβολή της πρότασης η προθεσμία λήγει την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου) από κοινού με Σύλλογο Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Διδυμοτείχου & Περιφερείας, πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση.

Αυτό έγινε στο πλαίσιο υποβολής πρότασης µε ∆ικαιούχο Σχήµατος τον ∆ήµο ∆ιδυµοτείχου στην ∆ράση του ΕΠΑΝΕΚ µε κωδ. 098 (Α/Α ΟΠΣ: 2658) και τίτλο «Ανοικτά Κέντρα Εµπορίου», ώστε στο τέλος της ∆ράσης η σχετική πρόταση να θεωρηθεί ως ολοκληρωµένη, σύµφωνα µε την προϋπόθεση i της παρ. 1.3 της υπ’ αριθ. πρωτ. 5879/1874/Α3/21-092018, µε κωδ. 098 (Α/Α ΟΠΣ:2658) Πρόσκλησης του ΕΠΑΝΕΚ (η περιοχή παρέµβασης να περιλαµβάνει τουλάχιστον 200 µέτρα υφιστάµενο ή κατασκευασµένο πεζόδροµο ή οδό ήπιας κυκλοφορίας ή συνδυασµό αυτών).

Όπως βλέπετε και ο κατασκευασμένος πεζόδρομος μπορούσε να γίνει αποδεκτός, αλλά το δημοτικό συμβούλιο Διδυμοτείχου επέλεξε να χαραξτηρίσει την κεντρική οδό Βενιζέλου, όπου καθημερινά επικρατεί ένα τεράστιο μπάχαλο, ως οδό ήπιας κυκλοφορίας. Οπότε θα συνεχίζονται όλα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν και να εκνευρίζουν απόλυτα δικαιολογημένα τους πάντες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΔΡΟΜΟΣ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Η ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*