Πάνω απ’ όλα η νομιμότητα: Έξοδα 34,60 ευρώ για μετάβαση του Προέδρου Χ.Τοψίδη σε Κομοτηνή, Ξάνθη

Πάνω απ’ όλα η νομιμότητα: Έξοδα 34,60 ευρώ για μετάβαση του Προέδρου Χ.Τοψίδη σε Κομοτηνή, Ξάνθη

Για την απόλυτη τήρηση της νομιμότητας στο Επιμελητήριο Έβρου φροντίζει ο Πρόεδρος του Χριστόδουλος Τοψίδης, γι’ αυτό και κάποιοι μπορεί να θεωρούν αστεία τα ποσά για έναν τόσο μεγάλο επιχειρηματία, αλλά όλα αυτά αναρτώνται και στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Όπως προβλέπει δηλαδή ο νόμος.

Άλλωστε ο κ.Τοψίδης ετοιμάζεται να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι πολύ αισιόδοξοι πως θα κερδίσει και θέλει να είναι τα πάντα στην εντέλεια και με βάση όσα προβλέπονται απ’ τους νόμους και τις διατάξεις. Γι’ αυτό και τα 34,6ο ευρώ που δικαιούται με βάση το νόμο για έξοδα μετακίνησης του στη γειτονική Κομοτηνή και την Ξάνθη, προκειμένου να παραστεί σε συνεδρίαση του Δ. της ∆ΕΣΜ-ΟΣ Α.Μ.Θ, αλλά και σε “ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ:”∆ΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟ∆ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ” που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη στις 15 Οκτωβρίου, αφού εισπράχθηκαν αναρτήθηκαν και στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Συγκεκριμένα, διαβάζουμε σε ανάρτηση που έγινε στις 29 Οκτωβρίου, ότι: “Εγκρίνουµε τη δέσµευση ποσού ύψους 13,80 στους αντίστοιχους κωδικούς εξόδων του προϋπολογισµού του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ της τρέχουσας χρήσης 2018, προκειµένου να καλυφθούν οι αντίστοιχες δαπάνες για τα οδοιπορικά έξοδα του Προέδρου του Επιµελητηρίου Έβρου στο ∆.Σ. της ∆ΕΣΜ-ΟΣ Α.Μ.Θ. που θα πραγµατοποιηθεί στην Κοµοτηνή στις 29/10/2018”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΨΙΔΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Επίσης σε άλλη ανάρτηση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στις 16 Οκτωβρίου επίσης διαβάζουμε: “Ο∆ΟΙΠΟΡΙΚΑ ΕΞΟ∆Α ΤΟΥ ΠΡΟΕ∆ΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ:”∆ΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟ∆ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ” ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΣΤΙΣ 15-10-2018″.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΨΙΔΗ ΞΑΝΘΗ

Αυτά φυσικά είναι αστεία ποσά για έναν πετυχημένο επιχειρηματία όπως είναι ο κ.Τοψίδης και με τόσες πολλές εταιρείες, όμως ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου θέλει να πορεύεται πάντα με βάση τη νομιμότητα. Κι αφού ο νόμος προβλέπει τα 34,60 ευρώ για οδοιπορικά έξοδα μετακίνησης σε Κομοτηνή και Ξάνθη, απ’ την στιγμή που καταβάλλονται πρέπει να… ανεβαίνουν και στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Από την τσέπη του θα τα πληρώσει άλλωστε; Δεν φτάνει που εθελοντικά και σε βάρος της επιχειρηματικής του δραστηριότητας δέχεται να προσφέρει τις υπηρεσ.ίες του ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, δεν θα πληρώνει και απ’ την τσέπη του την βενζίνη και τα διόδια (13,80 ευρώ) όταν πηγαίνει στην Κομοτηνή.