Επιμελητήριο Έβρου: Απ’ ευθείας ανάθεση στον Αντιπρόεδρο Ν.Ραδιόγλου ο καθαρισμός των γραφείων του

Επιμελητήριο Έβρου: Απ’ ευθείας ανάθεση στον Αντιπρόεδρο Ν.Ραδιόγλου ο καθαρισμός των γραφείων του

Στην εταιρεία του Αντιπροέδρου του Νικόλαου Ραδιόγλου, έχει αναθέσει απ’ ευθείας το Επιμελητήριο Έβρου τον καθαρισμό των γραφείων του, αντί του ποσού των 829,56 ευρώ κάθε μήνα, όπως φαίνεται και από τις αποφάσεις οι οποίες δημοσιεύθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ για τους τελευταίους μήνες.  

Συγκεκριμένα, για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο που παρουσιάζουμε ενδεικτικά, τις αποφάσεις υπογράφει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χριστόδουλος Τοψίδης και φυσικά η διαδικασία είναι απόλυτα νόμιμη, μια και πρόκειται για παροχή υπηρεσιών μέχρι 20.000 ευρώ και μπορεί να γίνει απ’ ευθείας.

Θα μπορούσε να επισημάνει βέβαια κάποιος, ότι μέλη του Επιμελητηρίου Έβρου είναι και πολλές ακόμα εταιρείες καθαρισμού και ίσως θα έπρεπε ο Πρόεδρος του Χριστόδουλος Τοψίδης που τις εκπροσωπεί όλες, να επιλέξει με ηλεκτρονικό διαγωνισμό. Γιατί αν ψάξει κανείς στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, θα διαπιστώσει για άλλες εργασίες ή υπηρεσίες και προμήθειες του Επιμελητηρίου, επιλέγονται διάφορες εταιρείες της Αλεξανδρούπολης εκ περιτροπής και όχι μόνο μία συγκεκριμένη για κάποιο αντικείμενο προμήθειας ή υπηρεσίας.

ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΙΟΥΛΙΟΣ

Η καθαριότητα δόθηκε απ’ ευθείας στο Νίκο Ραδιόγλου, που η εταιρεία του έχει έδρα την Ορεστιάδα. Ίσως επειδή, όπως λένε όσοι γνωρίζουν τα θέματα των δημόσιων ηλεκτρονικών διαγωνισμών καθαριότητας, σε όσους διαγωνισμούς παίρνουν μέρος οι εταιρείες του Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου, σπάνια τους κερδίζουν.

ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Επίσης είναι γνωστό σε όλους, ότι εκτός από Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, ο κ.Ραδιόγλου είναι προσωπικός φίλος του κ.Τοψίδη εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και συνεργάτης του. Επίσης, όπως έχει παρουσιάσει αρκετές φορές μέχρι τώρα το Evros-news.gr, οι εταιρείες του Νίκου Ραδιόγλου παίρνουν και απ’ τον δήμο Ορεστιάδας, με τον δήμαρχο του οποίου Βασίλη Μαυρίδη είναι επίσης φίλοι, με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ καθαρισμούς δημοτικών χώρων, προμήθειες υλικών, απεντομώσεις, φύλαξη με σεκιούριτι και φυσικά την καταμέτρηση των υδρομετρητών.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Αφού λοιπόν είναι απόλυτα νόμιμο, προφανώς για τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χριστόδουλο Τοψίδη αλλά και τον Αντιπρόεδρο του Νικόλαο Ραδιόγλου, είναι και ηθικό.