Δήμος Αλεξανδρούπολης: Δυο απ’ ευθείας αναθέσεις, οριακά κάτω από 20.000 ευρώ όπως προβλέπει ο νόμος

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Δυο απ’ ευθείας αναθέσεις, οριακά κάτω από 20.000 ευρώ όπως προβλέπει ο νόμος

Δύο απ’ ευθείας αναθέσεις, οριακά κάτω από τις 20.000 ευρώ ποιυ προβλέπει ο νόμος, έκανε ο δήμος Αλεξανδρούπολης, με αποφάσεις που δημοσιεύθηκαν προχθές Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ. 

Αφορούν την προμήθεια ξυλείας, αλλά και καθαρισμό λυμάτων των αντλιοστασίων από την ΔΕΥΑΑ και έγιναν με υπογραφές του Αντιδημάρχου Οικονομικών Γιώργου Παντελίδη και του Προέδρου της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούποης Γιώργου Παντελίδη. Μαζί με τον ΦΠΑ φυσικά, οι αναθέσεις…άγγιξαν τις 24.000 ευρώ, αλλά από την στιγμή που ο νόμος δίνει αυτή την δυνατότητα, γιατί να μην το κάνουν.

Η πρώτη απ’ ευθείας ανάθεση αφορά: “Προμήθεια ξυλείας και ξυλοπροϊόντων για συντήρηση διδακτηρίων, Προμήθεια ξυλείας για συντήρηση πάγκων και παιδικών χαρών & Προμήθεια ξυλείας για τις αθλητικές εγκαταστάσεις” και έγινε στην εταιρεία “ΝΔΡΑΒΙΖΟΥ ΑΦΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΞΥΛΟΥ Ο.Ε” στην Αλεξανδρούπολη.

ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΞΥΛΕΙΑΣ

Η δεύτερη ανάθεση επίσης απ’ ευθείας έγινε στον Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο από την Αλεξανδρούπολη και αφορά: «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Α» και έγινε όπως επισημάναμε απ’ τον Πρόεδρο της συγκεκριμένης δημοτικής επιχείρησης Γιώργο Ουζουνίδη.

ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΕΥΑΑ