Video: Με εντυπωσιακό τρόπο τα αδέρφια μας, οι Πόντιοι, έκλεισαν το 14ο Φεστιβάλ τους

Video: Με εντυπωσιακό τρόπο τα αδέρφια μας, οι Πόντιοι, έκλεισαν το 14ο Φεστιβάλ τους

Με αυτό τον εντυπωσιακό τρόπο, τα αδέρφια μας, οι Συνέλληνες Πόντιοι έκλεισαν χθες το 14ο φεστιβάλ της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα.

Με τον χορό των χορών. Που αφιερώθηκε σε όλες τις Ρωμαίικες ψυχές, που είναι και πολλές και που είναι ΕΚΕΙ, στον μαρτυρικό Πόντο, όπου όλοι οι απανταχού Πόντιοι θα ήθελαν να είναι ακόμα. Αλλά οι… ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ του Κεμάλ εκείνης της εποχής δεν το επέτρεψαν, με την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, την οποία ορισμένοι απ’ τους σημερινούς κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ δεν την αποδέχονται και έχουν το θράσος να την αμφισβητούν έντονα, με πρώτο το Νίκο Φίλη.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Και έτσι έκλεισε το 14ο φεστιβάλ της Παμποντιακης Ομοσπονδίας Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα!!!!!!! με τον χορόν των χορών!!!!!! Πιστεύω ότι πρέπει να τον αφιερώσουμε σε όλες τις Ρωμαίικες ψυχές, είναι και πολλές, που είναι ΕΚΕΊ!!!!! όπου θα έπρεπε και εμείς…. αλλά βλέπεις ότι οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΈΣ εκείνης της εποχής δεν μας το επέτρεψαν…..ο ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΜΟΣ είναι διαχρονικός και πάντα με δύο μορφές εξόντωσης….της ψυχικής και της φυσικής…..

Gepostet von Χαράλαμπος Καπουρτιδης am Samstag, 3. November 2018

 

Ζωντανή και μοναδική εικόνα από το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr!14ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος στη Λάρισα!#Τραπεζουνταgr #Πόντος #14οΠανελλαδικό_Φεστιβάλ_Ποντιακών_Χορών #Παμποντιακή_Ομοσπονδία_Ελλάδος

Gepostet von ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr am Samstag, 3. November 2018