Αλεξανδρούπολη: Σύσκεψη των δασκάλων της Θράκης για οργάνωση των κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας που έρχονται

Αλεξανδρούπολη: Σύσκεψη των δασκάλων της Θράκης για οργάνωση των κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας που έρχονται

Σύσκεψη των δασκάλων από τους τρεις νομούς της Θράκης, προκειμένου να γίνει καλύτερη οργάνωση και συντονισμός εν όψει των κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας που έρχονται τις επόμενες ημέρες, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Αλεξανδρούπολης. 

Συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:30′, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης (Ανδριανουπόλεως 59), θα πραγματοποιηθεί περιφερειακή σύσκεψη των συνδικαλιστικών στελεχών των Νομών Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης για την ενίσχυση και ενδυνάμωση των κινητοποιήσεων που έχουν αποφασιστεί να πραγματοποιηθούν 9 και 14 Νοεμβρίου 2018. Η σύσκεψη θα είναι ανοιχτή για όλους τους δασκάλους και θα παραστούν ο Γενικός Γραμματέας της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Γιώργος Τρούλης και η Εβρίτισσα Βενετοπούλου Γιώτα που έχει εκλεγεί στο Δ.Σ της ΔΟΕ και είναι Υπεύθυνη Εκδόσεων, Υλικού και Βιβλιοθήκης.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, στις 12:15΄, θα προηγηθείστην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Έβρου, συνέντευξη τύπου από τα δύο μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στα πλαίσια ενημέρωσης του κοινού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*