Χωρίς στρατιωτικό καρδιολόγο έμεινε ο Έβρος. Διαμαρτυρίες των στρατιωτικών που πηγαίνουν στην Ξάνθη!!!

Χωρίς στρατιωτικό καρδιολόγο έμεινε ο Έβρος. Διαμαρτυρίες των στρατιωτικών που πηγαίνουν στην Ξάνθη!!!

Χωρίς στρατιωτικό καρδιολόγο και μάλιστα στο 2018 που με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου ανακηρύχθηκε με τυμπανοκρουσίες και φανφάρες Έτος Μέριμνας Προσωπικού, έχει μείνει ο νομός Έβρου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το armyvoive.gr, που είναι άριστα ενημερωμένα στα στρατιωτικά θέματα, δέχθηκε καταγγελίες από στρατιωτικούς ότι στο νομό Έβρου όπου υπηρετεί ο μεγαλύτερος, πολυπληθέστερος και πιο μάχιμος σχηματισμός των Ενόπλων μας Δυνάμεων, δεν υπάρχει αυτή την στιγμή στρατιωτικός καρδιολόγος. Οπότε, τα στελέχη τους από την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο, το Σουφλί και την Αλεξανδρούπολη, είναι αναγκασμένα να διανύουν εκατοντάδες χιλιόμετρα προκειμένου να μεταβούν στην Ξάνθη για μια εξέταση από καρδιολόγο. Κι αυτό γιατί ο ένας και μοναδικός που υπήρχε συνταξιοδοτήθηκε και δεν υπήρξε μέριμνα (στο έτος Μέριμνας Προσωπικού) και πρόβλεψη για την αντικατάσταση του.

Είναι δυνατόν να μην έχει υπάρξει πρόνοια για άμεση αντικατάσταση του στρατιωτικού καρδιολόγου στο νομό μας; Εκεί όπου τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκονται στα σύνορα με τον πιο προκλητικό και επικίνδυνο γείτονα της Ελλάδος; Μόνο για φωτογραφίες και λεζάντες είναι ο υπουργός Πάνος Καμμένος, που έτσι και αλλιώς έχει να πατήσει το πόδι του στον Έβρο από τον Φεβρουάριο, τότε που διασκέδαζε τραγουδώντας… Στράτο Διουνσίου στις καλύβες του Δέλτα Έβρου.

Αλλά και ο ΓΕΕΘΑ Δημήτρης Αποστολάκης ή ο Αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος  αντί να ασχολείται με τις… δημόσιες σχέσεις και την “εικόνα” του μήπως θα πρέπει να κοιτάξει την ουσία; Είναι δυνατόν να μην μπορούν να δώσουν λύση σε ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί εκατοντάδες στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στον Έβρο;

Αφήστε το σχόλιό σας