Αυτοψία στην κατάσταση και ενημέρωση για τα προβλήματα των δημοτικών σφαγείων απ’ την Μαρία Γκουγκουσκίδου

Αυτοψία στην κατάσταση και ενημέρωση για τα προβλήματα των δημοτικών σφαγείων απ’ την Μαρία Γκουγκουσκίδου

Αυτοψία στα δημοτικά σφαγεία της Ορεστιάδας προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, πραγματοποίησε σήμερα η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Γκουγκουσκίδου, συνοδευόμενη από υποψηφίους της παράταξης Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω”.

Κατά την επίσκψη της στις εγκαταστάσεις της δημοτικής επιχείρησης των σφαγείων Ορεστιάδας, η κ.Γκουγκουσκίδου ενημερώθηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Χρήστο Ορμανλίδη για τα προβλήματα και τις προοπτικές της επιχείρησης, καθώς και από τους εργαζόμενους για τα θέματα της υγιεινής και ασφάλειας που τους απασχολούν. Με αυτούς συζήτησαν μαζί με τους συνεργάτες της και περισσότερο διεξοδικά την κατάσταση που επικρατεί στα σφαγεία, καθώς και τις παρεμβάσεις που οι ίδιοι ζώντας να δουλεύοντας καθημερινά εκεί, θεωρούν απαραίτητο να γίνουν.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου της δημοτικής της παράταξης: “Κοινός τόπος είναι ότι τα δημοτικά σφαγεία χρειάζονται τομές για να μπορέσουν να παίξουν το ρόλο τους στην υπηρεσία των κτηνοτρόφων και των καταναλωτών της περιοχής.

Η κα Γκουγκουσκίδου δεσμεύθηκε ότι θα συνεργαστεί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την επίλυση των προβλημάτων των σφαγείων”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*