Διαψεύδει το Evros-news.gr ο Πρόεδρος Χ.Τοψίδης: “Με διαγωνισμό πήρε την καθαριότητα του Επιμελητηρίου η εταιρεία Ραδιόγλου”

Διαψεύδει το Evros-news.gr ο Πρόεδρος Χ.Τοψίδης: “Με διαγωνισμό πήρε την καθαριότητα του Επιμελητηρίου η εταιρεία Ραδιόγλου”

Με προσωπική του δήλωση, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης διαψεύδει το δημοσίευμα του Evros-news.gr, που αφορούσε την καθαριότητα των γραφείων του Επιμελητηρίου Έβρου από την εταιρεία του Αντιπροέδρου του Νικολάου Ραδιόγλου και ζητάει να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.

Τονίζει ότι πραγματοποιήθηκε πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός και ανάδοχος του έργου αναδείχθηκε η εταιρεία «ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι.Ε.Π.ΥΑ. Ε.Π.Ε», η οποία κατέθεσε την χαμηλότερη οικονομική προσφορά. Ζητάει λοιπόν την αποκατάσταση της αλήθειας και την ενημέρωση των αναγνωστών, γιατί όπως αναφέρει το δημοσίευμά μας περί απευθείας ανάθεσης στην εταιρεία του Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου κου Ραδιόγλου δεν ανταποκρίνεται στα γεγονότα.

Επιμελητήριο Έβρου: Απ’ ευθείας ανάθεση στον Αντιπρόεδρο Ν.Ραδιόγλου ο καθαρισμός των γραφείων του

Παραθέτουμε την απάντηση του:

«Απάντηση σε δημοσίευμα»

Αξιότιμε κύριε Πιτιακούδη,

Αναφορικά με το δημοσίευμα που έλαβε χώρα στον ενημερωτικό ιστότοπο Evros- news υπό τον τίτλο «Επιμελητήριο Έβρου: Απ’ ευθείας ανάθεση στον Αντιπρόεδρο Ν. Ραδιόγλου ο καθαρισμός των γραφείων του», σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα.

Το Επιμελητήριο Έβρου τον Νοέμβριο του έτους 2016 (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2734/1-11-2016) πραγματοποίησε πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου καθαριότητας των γραφείων του κτιρίου του Επιμελητηρίου στην Αλεξανδρούπολη. Στον διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν 5 εταιρείες από όλη την Ελλάδα. (ΑΤΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΕ, ICM INTERNATIONAL CLEANING METHODS Α.Ε-ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΠΙΟΝΕΡΟΣ Ε.Π.Ε ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι.Ε.Π.Υ.Α ΕΠΕ, TECH CLEANING ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΖΑΚΟΥ & ΣΙΑΕ.Ε ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, Ι.Ε.Π.Υ.Α LIONS SECURITY ΜΟΝ. ΙΚΕ).

Στο σύνολό τους οι εταιρείες δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών καθαριότητας και ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, ανάδοχος του έργου αναδείχθηκε η εταιρεία «ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι.Ε.Π.ΥΑ. Ε.Π.Ε», η οποία κατέθεσε την χαμηλότερη οικονομική προσφορά (Απόφαση Διοικητικής επιτροπής 288/28-11-2016).

Όπως αντιλαμβάνεστε τα αναφερόμενα στο δημοσίευμά σας περί απευθείας ανάθεσης στην εταιρεία του Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου κου Ραδιόγλου δεν ανταποκρίνονται στα γεγονότα και παρακαλούμε θερμά για την αποκατάσταση της αλήθειας και την ενημέρωση των αναγνωστών.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΈΒΡΟΥ

Απάντηση του Evros-news.gr: Εκφράζουμε κατ’ αρχάς την ικανοποίηση μας και χαιρόμαστε πολύ για την αντίδραση του Επιμελητηρίου Έβρου και του Προέδρου του Χριστόδουλου Τοψίδη, ο οποίος με προσωπική του δήλωση αποκατέστησε την αλήθεια απαντώντας στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Δημοσιεύουμε φυσικά άμεσα την διάψευση του και ζητάμε συγνώμη για το γεγονός ότι δεν γνωρίζαμε πως προηγήθηκε ο συγκεκριμένος διαγωνισμός, τον οποίο και παραθέτουμε (ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ). Απλά, επειδή στη συντριπτική πλειοψηφία των υπηρεσιών και εργασιών που αναλαμβάνουν οι εταιρείες ΠΙΟΝΕΡΟΣ Ε.Π.Ε ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι.Ε.Π.Υ.Α ΕΠΕ, γίνονται με απ’ ευθείας αναθέσεις, ίσως αυτό να μας… παρέσυρε.

Πολύ καλά κάνει ο κύριος Χριστόδουλος Τοψίδης που αντιδράει άμεσα και δεν… σηκώνει μύγα στο σπαθί του σε τέτοια θέματα, όταν φυσικά έχει δίκιο και υπάρχουν δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αφορούν είτε τον ίδιο, είτε φίλους του, όπως είναι ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Νικόλαος Ραδιόγλου. Ιδιαίτερα τώρα που ετοιμάζεται να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δεν πρέπει να δημιουργούνται τέτοιες εντυπώσεις.

Είμαστε στη διάθεση του να παραδεχθούμε το λάθος μας ή να αποκαταστήσουμε την αλήθεια πάντα. Γιατί είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε κριτική σε αποφάσεις και ενέργειες του και μάλιστα αυστηρή, όπως κάνουμε και με όλους τους θεσμικούς φορείς του Έβρου.

Μπορεί εξάλλου κάποιο δημοσίευμα μας μελλοντικά να αφορά και πάλι είτε φιλικά ή ακόμα και… συγγενικά του πρόσωπα. Οπότε αν κάνουμε λάθος, θα πρέπει άμεσα ο κ.Τοψίδης να μας επαναφέρει στην τάξη και να αποκαταστήσει την πραγματικότητα.