Αλεξανδρούπολη: Σε ποια οχήματα απαγορεύθηκε η κυκλοφορία και το παρκάρισμα στην Παραλιακή

Αλεξανδρούπολη: Σε ποια οχήματα απαγορεύθηκε η κυκλοφορία και το παρκάρισμα στην Παραλιακή

Την απαγόρευση κίνησης αλλά και στάθμευσης των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, αποφάσισε η Επιτροπή Ποιόττας Ζωής του δήμου Αλεξανδρούπολης, κατά την συνεδρίαση της την 1η Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, όπως δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, με την ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ.: 40 / 2018 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ’ΑΡΙΘ. 15 / 2018 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, με ΘΕΜΑ: «Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων», εξετάστηκε η εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων για απαγόρευση κίνησης οχημάτων άνω των 3,5 τόνων επί της παραλιακής οδού.
Όπως αναφέρονταν στην εισήγηση: “Η υπηρεσία μας, μετά από αυτοψία, αφού έλαβε υπ’ όψη τις συνθήκες κυκλοφορίας και στάθμευσης, εισηγείται θετικά για την απαγόρευση κίνησης οχημάτων άνω των 3,5 τόνων κατά μήκος των οδών Απολλωνιάδος και Β. Αλεξάνδρου (παραλιακή οδός), από το ύψος της οδού Κύπρου έως την διασταύρωση με την Λ. Δημοκρατίας, σύμφωνα με τη συνημμένη μελέτη σήμανσης. Από τη ρύθμιση εξαιρούνται τα λεωφορεία όλων των τύπων (αστικών ​και υπεραστικών, τουριστικών κλπ).
Η Επιτροπή τελικά αποφάσισε όπως ήταν η εισήγηση.
Το ίδιο έγινε και με το αίτηµα για απαγόρευση στάθµευσης οχηµάτων άνω των 3,5
τόνων. Όπως ανέφερε η εισήγηση: “Η υπηρεσία µας, µετά από αυτοψία αφού έλαβε υπ’ όψη τις συνθήκες κυκλοφορίας και στάθµευσης, εισηγείται θετικά για την απαγόρευση στάθµευσης οχηµάτων άνω των 3,5 τόνων, κατά µήκος των οδών:
1. Παπανδρέου (περιφερειακή οδός), από το ύψος της Λ. Μάκρης έως την οδό
Ηροδότου.
2. Γεωργιάδη, από το ύψος της οδού Ηροδότου έως την οδό Γιαννούτσου.
3. Πολυζωϊδη (όλο το µήκος).
Μπορεί λοιπόν τελικά ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης να άλλαξε γνώμη για την μονοδρόμηση της Παραλιακής και θα υπάρχει αμφίδρομη κίνηση των αυτοκινήτων, αλλά για τα φορτηγά απαγορεύθηκαν εντελώς κίνηση και στάθμευση.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

KYΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ

2 Σχόλια

  1. Δημήτρης Παπαδόπουλος

    Αυτή η απαγόρευση ισχύει και για τα απορριμματοφόρα και τα οχήματα του Δήμου ή εμείς έχουμε το ακαταλογιστο;

  2. Γιατι εξαιρεθηκε η Καραολη-Δημητριου;Εκει η σταθμευση αυτων των οχηματων και μαλιστα η μακροχρονη σταθμευση δημιουργει τεραστιο προβλημα σταθμευσης στις υπηρεσιες της Περιφερειας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*