Συνάντηση “ανταρτών” και υποστηρικτών της υποψηφιότητας Μέτιου χθες στην Ορεστιάδα

Συνάντηση “ανταρτών” και υποστηρικτών της υποψηφιότητας Μέτιου χθες στην Ορεστιάδα

Μια απρογραμμάτιστη συνάντηση “ανταρτών”, αλλά και υποστηρικτών της υποψηφιότητας Χρήστου Μέτιου που έχει την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, είχαμε χθες στην Ορεστιάδα.

Η κηδεία του αδικοχαμένου αγροτοσυνδικαλιστή και αγαπητού σε όλους Βασίλη Στεφανακίδη που έγινε στη Νέα Βύσσα, συγκέντρωσε όλες τις… τάσεις που υπάρχουν στο νομό Έβρου για την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ. Αφού λοιπόν του είπαν όλοι το ύστατο χαίρε, στη συνέχεια βρέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr στην Ορεστιάδα και κάθισαν για κουβέντα.  Γιατί μπορεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές να έχουν διαφορετικές απόψεις όσον αφορά τους υποψηφίους σε Περιφέρεια και δήμους, αλλά… όλοι Ν.Δ είμαστε, όπως λέει ένας εξ αυτών.

Στην παρέα ήταν λοιπόν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, που ήδη ανακοίνωσε υποψηφιότητα ως “αντάρτης” κόντρα στην επίσημη γραμμή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μαζί το alter ego του, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και υποδομών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κώστας Βενετίδης, αλλά και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πυθίου Χάρης Θεοχαρίδης. Γνωστός φίλος του Πέτροβιτς και αυτός.

Ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου και πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου Σταύρος Σταυράκογλου, γνωστός φίλος του Χριστόδουλου Τοψίδη και υποστηρικτής της υποψηφιότητας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη Κυριακή 18 Νοεμβρίου.

Μαζί τους ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης και του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, που στηρίζει την επίσημη επιλογή του κόμματος στο πρόσωπο του Μέτιου, αλλά και ο επιχειρηματίας Στέλιος Δημητριάδης, γνωστό και πολύ… δυνατό στέλεχος στον Βόρειο Έβρο, που επίσης θεωρείται υποστηρικτής της κομματικής γραμμής.

Συζήτησαν την κατάσταση που διαμορφώνεται με τις δυο μέχρι τώρα και την πιθανή τρίτη υποψηφιότητα Τοψίδη, οι οποίες προέρχονται απ’ τον χώρο της Ν.Δ, σε φιλικό μαθαίνουμε τόνο. Άλλωστε μέχρι τώρα, δεν έχει υπάρξει ακόμα καμιά κομματική αντίδραση τόσο στην ήδη κατατεθείσα “αντάρτικη” υποψηφιότητα” Πέτροβιτς, αλλά και στην φημολογούμενη του Τοψίδη. Οπότε εντάσεις είναι φυσικό να μην υπάρχουν ακόμα, έστω και αν οι προσωπικές σχέσεις ορισμένων εκ των συμμετεχόντων, δεν είναι και στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Ήταν δηλαδή… μια ωραία ατμόσφαιρα που έλεγε και σε γνωστή ελληνική ταινία ο Ντίνος Ηλιόπουλος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*