Ορκίστηκαν σήμερα οι νέοι Δόκιμοι Αστυφύλακες στην Σχολή του Διδυμοτείχου (φωτορεπορτάζ)

Ορκίστηκαν σήμερα οι νέοι Δόκιμοι Αστυφύλακες στην Σχολή του Διδυμοτείχου (φωτορεπορτάζ)

Ογδόντα νέοι Δόκιμοι Αστυφύλακες της 22ης εκπαιδευτικής σειράς 2018-2020, ορκίσθηκαν σήμερα στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων στο Διδυμότειχο.

Η ορκομωσία πραγματοποιήθηκε  παρουσία της Γενικής Επιθεωρήτριας Αστυνομίας Αλλοδαπών και Συνόρων Αντιστρατήγου Ζαχαρούλας Τσιριγώτη, των βουλευτών Έβρου Δημήτρη Ρίζου και Αναστάσιου Δημοσχάκη, του δημάρχου Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη, του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού.

Παρέστησαν ακόμα ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης Νικόλαος Μενεξίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδος Πασχάλης Συριτούδης, ο Σοφολογιώτατος Μουφτής Διδυμοτείχου, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του Στρατού και της Πυροσβεστικής (ο Ολυμπιονίκης μας Κώστας Γκατσιούδης) και συγγενείς των σπουδαστών της Σχολής.

Την Ημερησία Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ανέγνωσε ο Διοικητής της Σχολής Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Βλάχος και χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

Η τελετή έκλεισε με παρέλαση των σπουδαστών της Σχολής. Κατά το τρέχον εκπαιδευτικό έτος (2018-2019).