Δώρο ένα ταξίδι στο Παρίσι. Μεγάλος διαγωνισμός των αβγών Τσακίρη

Δώρο ένα ταξίδι στο Παρίσι. Μεγάλος διαγωνισμός των αβγών Τσακίρη

Η TSAKIRIS FAMILY Α.Ε. στο πλαίσιο της προώθησης των προϊόντων της Αβγά Τσακίρη, διοργανώνει για τους καταναλωτές της ένα µεγάλο διαγωνισµό µε τίτλο «#ſtiaxevalitsa για Παρίσι».
Η TSAKIRIS FAMILY Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίµων από το 1963 ως µια από τις παλαιότερες εταιρείες αβγών και καταξιωµένη για την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Έχοντας δικό της δίκτυο διανοµών σε όλη την Ελλάδα µε 25 φορτηγά, τροφοδοτεί τα µεγαλύτερα Super Market της Ελλάδας, καλύπτοντας παράλληλα και µικρότερα σηµεία πώλησης.
Σκοπός του διαγωνισµού είναι η επιβράβευση των πιστών καταναλωτών της, αλλά και η περεταίρω αύξηση και απήχηση της σε νέους καταναλωτές ανά την Ελλάδα. Η εταιρεία κληρώνει 1 µεγάλο δώρο για το µεγάλο νικητή, ενώ 100 επιπλέον δώρα θα δοθούν σε τυχερούς που θα κληρώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισµού.
Η επικοινωνία του διαγωνισµού θα πραγµατοποιηθεί στα φυσικά σηµεία πώλησης (BTL), σε digital κανάλια (socialmedia, googleads, etc.), αλλά και ATL, µε βασικό πρόσωπο καµπάνιας την influencer/blogger Ολίβια Γαβρίλη.


Ως διάρκεια του διαγωνισµού ορίζεται η περίοδος 12 Νοεµβρίου 2018 – 28 Φεβρουαρίου 2019.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισµού, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να προµηθεύονται από τα σηµεία πώλησης συσκευασίες αβγών Τσακίρη µε stickers που θα φέρουν ειδικούς (µοναδικούς) κωδικούς συµµετοχής.
Για τη συµµετοχή στο διαγωνισµό «#ſtiaxevalitsa για Παρίσι», ο καταναλωτής θα πρέπει να καταχωρήσει τα απαιτούµενα στοιχεία και τον ειδικό κωδικό στο ειδικά διαµορφωµένο microsite του διαγωνισµού: www.ſtiaxevalitsa.gr. Κατά την υποβολή, ο καταναλωτής συµµετέχει αυτόµατα στην κλήρωση για τα 100 + 1 δώρα! Η ενηµέρωση για ένα από τα 100 δώρα γίνεται αµέσως µετά την υποβολή, ενώ η κλήρωση για το βασικό δώρο θα πραγµατοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου 2019.
∆ΩΡΑ
▶ ένα (1) ταξίδι 4ων ηµερών για δύο άτοµα στο Παρίσι
▶ είκοσι πέντε (25) βραστήρες αβγών
▶ είκοσι πέντε (25) σετ egg gadget
▶ είκοσι πέντε (25) σετ αβγοθήκες – τουβλάκια eggyplay
▶ είκοσι πέντε (25)πακέτα κωδικών Tsakiris Family