Για εξαπάτηση, κοροϊδία και αναξιοπιστία στο θέμα του Σφαγείου κατηγορούν Λαμπάκη, Γκότση στις Φέρες

Για εξαπάτηση, κοροϊδία και αναξιοπιστία στο θέμα του Σφαγείου κατηγορούν Λαμπάκη, Γκότση στις Φέρες

Για εξαπάτηση, κοροϊδία, αναξιοπιστία  και αθέτηση των λόγων τους, κατηγορούν στις Φέρες τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και τον Αντιδήμαρχο Νίκο Γκότση στο θέμα του Δημοτικού Σφαγείου, με αφορμή το χθεσινό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε ο δήμος Αλεξανδρούπολης για το συγκεκριμένο θέμα.  

Μάλιστα, την άποψη τους αυτή τεκμηριώνει το βίντεο που δείχνει τον κ.Λαμπάκη να δεσμεύεται κατηγορηματικά στη σύσκεψη που έγινε με τους αγρότες στις Φέρες,  ότι μεταξύ 20 Οκτωβρίου και 10 Νοεμβρίου, σήμερα δηλαδή, θα βγει στον “αέρα” ο διαγωνισμός για την κατασκευή του. Αυτό όμως δεν έγινε και χθες με δελτίο τύπου ενημερώνει ότι η δημοπράτηση του έργου πηγαίνει για τα τέλη Νοεμβρίου. Κάτι που έχει συμβεί εξάλλου και τα προηγούμενα χρόνια στο συγκεκριμένο θέμα, με την υπομονή των αγροτών της περιοχής να έχει-απόλυτα δικαιολογημένα-εξαντληθεί και να είναι “πυρ και μανία”.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Πρόεδρος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κώστας Αλεξανδρής: 

“Με αφορμή το δελτίο τύπου του δήμου Αλεξανδρούπολης για το θέμα της αναβολής της δημοπράτησης του έργου κατασκευής του σφαγείου ,θέλουμε να τονίσουμε ότι για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος πρωτογενούς τομέα αθέτησαν τον λόγο τους και εξαπάτησαν τους πολίτες του Δήμου Αλεξανδρούπολης .
Έπειτα από την επαναλαμβανόμενη κοροϊδία της δημοτικής αρχής, όλοι μας νιώθουμε ότι έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη μας προς τον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο και πλέον για το θέμα του σφαγείου κρίνονται αναξιόπιστοι από τον αγροτικό κόσμο”!

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ

Με αφορμή το δελτιο τύπου του δήμου Αλεξανδρούπολης για το θέμα της αναβολής της δημοπράτησης του έργου κατασκευής του σφαγείου ,θέλουμε να τονίσουμε οτι για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος πρωτογενούς τομέα αθέτησαν τον λόγο τους και εξαπάτησαν τους πολίτες του Δήμου Αλεξανδρουπολης .Έπειτα απο την επαναλαμβανόμενη κοροϊδία της δημοτικής αρχής όλοι μας νιώθουμε οτι εχουμε χάσει την εμπιστοσύνη μας προς τον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο και πλέον για το θεμα του σφαγείου κρίνονται αναξιόπιστοι απο τον αγροτικό κόσμο !

Gepostet von Kostas Alexandris am Freitag, 9. November 2018

Κι επειδή για άλλη μια φορά φάνηκε ανακόλουθος στο θέμα του Δημοτικού Σφαγείου, μια και σήμερα ολοκληρώνονταν η χρονική προθεσμία που ο ίδιος είχε θέσει, έσπευσε να βγάλει χθες δελτίο τύπου με αναφορά και στο Λύκειο Φερών (άλλο “Γιοφύρι της Άρτας” αυτό) όπου υποστηρίζει για το Σφαγείο:

“Ολοκληρώνονται τα τεύχη δημοπράτησης στις 13/11/2018 και θα απαιτηθεί διάστημα 15 ημερών για να προσαρμοστούν από τους μηχανικούς της Τεχνικής μας Υπηρεσίας στην υφιστάμενη μελέτη, προκειμένου μέχρι τέλος του τρέχοντος μηνός να προκηρυχτεί το έργο με ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ανάδειξη του ανάδοχου εργολάβου που θα κατασκευάσει το Σφαγείο Φερών.

Η καθυστέρηση των ολίγων ημερών οφείλεται στο γεγονός ότι το Σφαγείο Φερών είναι το πρώτο έργο που γίνεται στην Ελλάδα βάσει των πρότυπων τευχών δημοπράτησης του Ν4412/16, όπως δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ στις αρχές Αυγούστου 2018″.