ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης υπόσχονταν 2.500 θέσεις εργασίας από Γερμανούς επενδυτές

ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης υπόσχονταν 2.500 θέσεις εργασίας από Γερμανούς επενδυτές

Πήρε φόρα τις τελευταίες ημέρες ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης και άρχισε πάλι τις μεγαλόστομες διακηρύξεις. Προεκλογική περίοδος έχει άλλωστε ξεκινήσει ουσιαστικά και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Όπως ακριβώς έκανε και πριν 5 χρόνια, το φθινόπωρο του 2013 και ενώ είχε ξεκινήσει τότε επίσης το προεκλογικό έτος των δημοτικών εκλογών και μιλούσε για επένδυση Γερμανικού ομίλου, που θα φέρει 2.500 θέσεις εργασίας!!! Σε συνέντευξη τύπου στις 5/9/2013, μίλησε για Γερμανό επενδυτή και για σχεδιαζόμενη επένδυση στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και τη γύρω περιοχή. Παρουσίασε μάλιστα έγγραφο με ημερομηνία 18/06/2013 και τίτλο: “Πρώτη Φάση βιώσιμης (μονάδας) μεταποίησης βιομάζας 660.000 τόνων αχύρου και σπόρων κάνναβης“.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΑΜΠΑΚΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 2.500 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Για εκείνη την επένδυση, όπως και για αυτήν που πριν λίγο καιρό επίσης ανέφερε από Ολλανδούς επενδυτές, αυτή την φορά με θερμοκήπια και αξιοποίηση της γεωθερμίας, η πρώτη ύλη θα ήταν βιομάζα, που θα μεταφέρονταν με πλοία στην Αλεξανδρούπολη όπου θα γινόταν κατεργασία.

Τα τελικά προϊόντα θα ήταν συστατικά υγιεινών τροφίμων, φαρμακευτικά προϊόντα μεγάλης αξίας, ζωοτροφές, ίνες υφαντουργίας, ενώ τα κατάλοιπα της επεξεργασίας θα μπορούν να υποστούν περαιτέρω επεξεργασία και να μετατραπούν σε λίπασμα, χώμα τύπου κομπόστ κλπ.

Η παραγωγική διαδικασία του βιομηχανικού συγκροτήματος θα δημιουργήσει 660 θέσεις εργασίας, ενώ θα δημιουργηθούν επιπλέον 1.500 θέσεις εργασίας σε βοηθητικές επιχειρήσειςπου αναμένεται να ακολουθήσουν. Σύνολο δηλαδή περίπου 2.500 θέσεις εργασίας ΕΤΑΖΕ ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης. Μάλιστα είχε… επιτεθεί άγρια με ανακοίνωση του εναντίον της ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ και σε όσους είχαν αμφισβητήσει τότε τα λεγόμενα του και την επένδυση αυτή. Όπως κάνει και τώρα, σε όσους εκφράζουν αμφιβολίες και ερωτηματικά για τις εξαγγελίες του.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Δείτε το βίντεο που αποδεικνύει άλλη μια φορά τον βαθμό αξιοπιστίας του δημάρχου Αλεξανδρούπολης για τις εξαγγελίες που κάνει και πάλι σχεδόν καθημερινά.