Θρήνος στον Έβρο για 6χρονο αγγελούδι. Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στον κάθετο άξονα και σκοτώθκε

Θρήνος στον Έβρο για 6χρονο αγγελούδι. Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στον κάθετο άξονα και σκοτώθκε

Θρήνος το απόγευμα στον Έβρο για ένα 6χρονο αγγελούδι, που έχασε την ζωή του όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου, λίγο μετά το χωριό Λύρα Σουφλίου, στην κατεύθυνση προς Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με τους γονείς του που πήγαιναν από την Ορεστιάδα όπου μένουν στην Αλεξανδρούπολη, σταμάτησε όταν πέρασε το χωριό και στην ανηφορική διαδρομή μετά την Λύρα, προκειμένου το άτυχο παιδάκι να κατέβει για να… κάνει την ανάγκη του. Βγήκε όμως, άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, από την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου που δεν βρισκόταν προς την άκρη του δρόμου, με αποτέλεσμα διερχόμενο αυτοκίνητο να το παρασύρει και να το τραυματίσει θανάσιμα.

Στο σημείο εκείνο του χωριού Λύρα είναι ως γνωστόν ευθεία και τα αυτοκίνητα αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες. Δυστυχώς το άτυχο αγοράκι βρέθηκε ξαφνικά στη μέση του δρόμου και η τραγωδία ήταν πως εκείνη την στιγμή περνούσε άλλο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να το σκοτώσει.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο μετέφερε τον 6χρονο στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπου όμως ήταν ήδη αργά και οι γιατροί απλά επιβεβαίωσαν τον θάνατο του.